Další články

Hodgsona rozzlobil faul na Johnsona, ten bude chybět osm týdnů

Hodně rozporuplné pocity měl po včerejším utkání 4. předkola Evropské ligy proti Amkaru Perm manažer Fulhamu Roy Hodgson. Jeho tým vyhrál 3:1 a do ruské odvety si poveze slibný náskok, zkušeného kormidelníka ale hodně rozzlobila ztráta útočníka Andyho Johnsona...

Fulham koupil z Evertonu Andyho Johnsona

Andy Johnson po dvou letech v Evertonu mění dres. Sedmadvacetiletého útočníka získal do svých služeb Fulham, který si Johnsona zavázal na čtyři roky. Rozpočet Evertonu je díky útočníkově prodeji bohatší o víc než deset milionů liber.

Wigan potřebuje kvalitního útočníka, ví Bruce

Kouč anglického Wiganu Steve Bruce musí řešit nízkou produktivitu svého týmu, a proto chce pro novou sezónu přivést do svého týmu kvalitního útočníka. Podle médií svou pozornost zaměřil především na kanonýra Evertonu Andyho Johnsona.

Vystřídá Johnsona v Evertonu Milito?

O útočníka Evertonu Andyho Johnsona projevuje vážný zájem trojice klubů Premier League, pokud odejde, bude muset liverpoolský klub najít náhradu. Tou by mohl být Diego Milito, jehož Zaragoza sestoupila z Primera División.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele