Další články

X faktor Ward-Prowse a nezastavitelný Rashford: 24. kolo Premier League v kostce

Už jen jeden gól z přímého kopu dělí Jamese Ward-Prowse od vyrovnání historického rekordu anglické ligy, který s 18 trefami drží legendární David Beckham. Kapitán Southamptonu v sobotu zmrazil Stamford Bridge a oživil záchranářské šance Saints. O víkendu opět zářil i Marcus Rashford, jenž dvakrát rozvlnil síť Leicesteru. Po mistrovství světa v Kataru vstřelil v 17 soutěžních zápasech 16 branek.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Povstání United a famózní Saint-Maximin: 3. kolo Premier League v kostce

Srpnovou jízdu na vlastní nebezpečí nabízí fanouškům Manchester United. Před týdnem odehráli fotbalisté v čele s Cristianem Ronaldem ostudné představení v Brentfordu, za což si vyslechli ohlušující pískot, v pondělí naopak potlesk vestoje po nečekaném skalpu úhlavních rivalů z Liverpoolu. Red Devils proto opustili posledního místo v tabulce, které vévodí Arsenal.

Geniální Coutinho a loupež Southamptonu: 24. kolo Premier League v kostce

Po krátké zimní přestávce se kolotoč anglické nejvyšší soutěže opět roztočil a pozornost na sebe strhl zejména Coutinho. V bláznivém duelu s Leedsem (3:3) zazářil bilancí 1+2 a nutno podotknout, že u všech tří momentů dal vzpomenout na nadprůměrnou výkonnost z působení v Liverpoolu. Příznivce ve Villa Parku si okamžitě získal a v Barceloně možná už teď kroutí hlavou, proč nehrál Brazilec s podobnou lehkostí v jejich dresu.

Newcastle přišel o zraněné ofenzivní opory, Wilson bude mimo několik týdnů

V Newcastlu přišli podle trenéra Eddieho Howea minimálně na několik týdnů o klíčového útočníka Calluma Wilsona. Pondělní domácí duel proti Manchesteru United nedohrála ani druhá ofenzivní opora Allan Saint-Maximin, který vstřelil při remíze 1:1 jediný gól "Strak".

Ve stínu Superligy: 32. kolo Premier League v kostce

Tohle bylo dost možná nejméně záživné, nejméně zábavné a nejméně důležité kolo v historii Premier League. Zaprvé se kvůli semifinále FA Cupu rozplizlo do šesti dnů, a postrádalo tak svůj obvyklý náboj a drajv. No a zadruhé - a v první řadě - bylo zcela zastíněno pokusem o vraždu. Superliga naštěstí svůj zločin nedotáhla do konce a náš milovaný sport dýchá dál.

Pepova Diskont League: 31. kolo Premier League v kostce

Jsme zvyklí, že Premier League způsobuje výrazné rotace v základních sestavách. Že na ligu zkrátka manažeři zpravidla nasazují ty ideální, prémiové, jedenáctky a v pohárech to hold odehrají mladí. No tak Pep Guardiola v tomhle směru udělal úplnou revoluci, protože Premier League pro něj už vůbec prémiová není. Jakožto aktuálně až 4. nejdůležitější soutěž je to pro něj spíš liga diskontní...

Newcastle získal dvě posily. Přivedl Saint-Maximina a Willemse

Allan Saint-Maximin a Jetro Willems se stali posilami Newcastlu United. Prvně jmenovaný zamířil k Magpies na přestup za 18 milionů eur z Nice, zatímco nizozemský obránce dorazil na hostování s opcí z Eintrachtu Frankfurt...

Saint-Maximin už patří Monaku, letos bude hostovat v Hannoveru

AS Monaco je na přestupovém poli hodně aktivní a loví především mezi mladými fotbalisty. Zatím poslední talentovanou posilou knížecího celku se stal křídelník Allan Saint-Maximin, který si ovšem na debut bude muset minimálně rok počkat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele