Alessandro Diamanti Články

Další články

Diamanti zamířil z Číny do Watfordu

Italský fotbalista Alessandro Diamanti odešel z čínského klubu Guangzhou FC na roční hostování do Watfordu. V týmu nováčka anglické ligy bude dvaatřicetiletý záložník, vicemistr Evropy z roku 2012, spoluhráčem českého útočníka Matěje Vydry a zadáka Daniela Pudila.

Na angažmá ve Fiorentině se těším, prohlásil Diamanti

Alessandro Diamanti po necelém roce ukončil angažmá v čínském Guangzhou Evergrande a vrátil se zpátky do Itálie, kde minimálně do konce sezóny posílil Fiorentinu. Sám 31letý útočník je z přestupu nadšený...

Diamanti přestupuje z Boloni do Číny

Bologna oznámila, že se s Guangzhou Evergranse dohodla na přestupu Alessandra Diamantiho. Podle italských médií obdrží za svoji největší hvězdu osm až devět milionů eur. Diamanti o přestup hodně stál, protože Guangzhou pro něho připravilo lukrativní smlouvu.

Bologna ukončila jednání o prodeji Diamantiho

Konec dalšího ostře sledovaného transferu byl nyní oficiálně potvrzen - Alessandro Diamanti pro tuto chvíli zůstane v Bologni. Zkušený italský záložník byl velice blízko podpisu smlouvy s čínským Guangzhou Evergrande, ale oba zmíněné kluby se nakonec nedokázaly dohodnout na formě platby.

Diamanti ukončí spekulace a brzy podepíše novou smlouvu

Alessandro Diamanti se chystá udělat tlustou čáru za spekulacemi o možném přestupu. Italský reprezentant hraje za Bolognu, patří mezi její klíčové hráče a tak by tomu mělo být i nadále, jelikož na dohled je podpis nové smlouvy...

Diamanti Bolognu neopustí, tvrdí prezident Guaraldi

Alessandro Diamanti by měl i v ligovém ročníku 2013/2014 hrát za Bolognu, alespoň to tvrdí prezident italského klubu Albano Guaraldi. Ten po začátku letní přípravy už nehodlá myslet na spekulace a přestupové nabídky ohledně tohoto fotbalisty...

Diamanti je v Boloni spokojený. Na přestup netlačí

Italský reprezentant Alessandro Diamanti je v Boloni spokojený, přestože podle tamních médií mají o třicetiletého hráče zájem Juventus, Inter či Fiorentina. Diamanti přesto nevyloučil, že ze současného klubu v brzké době odejde.

Buď Bologna, nebo zahraničí, říká o svých plánech Diamanti

Alessandro Diamanti i přes zájem jiných italských klubů přečkal letní přestupové okno v Boloni, za kterou hodlá hrát ještě dlouho a nejlépe do konce kariéry. Přesun do jiného celku Serie A pro zkušeného útočníka nepřichází v úvahu, vyloučeno není jen zahraniční angažmá...

Diamanti definitivně ve West Hamu

West Ham dotáhl avizovaný přestup Alessandra Diamantiho. Šestadvacetiletý útočník přichází do Upton Parku z italského Livorna, s nímž letos postoupil do Serie A. Diamanti poté, co úspěšně prošel lékařskou prohlídkou, podepsal v Londýně pětiletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele