Další články

Duklu opustili cizinci Beauguel, Manzia a Čajič

V pražské Dukle skončili hned tři zahraniční hráči. Jedenáctý tým ligové tabulky opustili francouzský střelec Jean-David Beauguel, konžský útočník Bidje Manzia a bosenský záložník Aldin Čajič. Pražané o tom informovali na svých internetových stránkách.

V Dukle mi říkají, že góly dávám jen Teplicím, smál se Čajič

Záložník Dukly Aldin Čajič v předehrávce 15. ligového kola přispěl gólem k jasné výhře 4:0 nad Teplicemi, kde působil v letech 2010 až 2014. Bosenského fotbalistu si prý spoluhráči dobírají, že umí dávat branky jen severočeskému klubu.

Dukla má další posilu, z Teplic přichází Bosňan Čajič

Dukla získala další posilu pro novou sezonu. Pražský klub podepsal tříletou smlouvu s bosenským záložníkem Aldinem Čajičem, který na Julisku zamíří po červnovém vypršení kontraktu v Teplicích. Dukla už ve středu potvrdila jiné tři příchody...

Bosenský záložník Čajič končí v Teplicích

Bosenský záložník Aldin Čajič končí v Teplicích. Jednadvacetiletý fotbalista se s vedením severočeského klubu nedohodl na prodloužení smlouvy, která mu vyprší v červnu. Pokud si nenajde nové angažmá, stráví jarní část první ligy v juniorském týmu.

Zbytečně jsme kombinovali, hodnotil první prohru Psotka

Olomouc poprvé v sezoně pocítila hořkost porážky, když v Teplicích nevstřelila gól a Severočechům podlehla 0:1. Trenér Hanáků Zdeněk Psotka odjížděl z Teplic hodně zklamaný z výsledku, ale také výkonu svých svěřenců.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele