Další články

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

Slovácko dostalo za utkání s Plzní pokutu 40 tisíc korun

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR potrestala Slovácko pokutou 40 tisíc korun za nedostatečnou pořadatelskou službu a nevhodné chování části domácích fanoušků v utkání 17. ligového kola s Plzní.

Mahmutovič se o Sigmě radil s Hubníkem, jako krok zpět ji nebere

Bosenský fotbalista Aidin Mahmutovič se dnes připojil k hráčům Sigmy Olomouc, kde bude na jaře hostovat z Plzně. Přesun z kádru ligového lídra do předposledního celku tabulky nebere jako krok zpět. Věří, že mu to pomůže se znovu rozehrát a vrátit se do Viktorie v lepší formě.

Útočník Mahmutovič odchází z Plzně na hostování do Olomouce

Aidin Mahmutovič opouští mistrovskou Plzeň. Devětadvacetiletý útočník bude v jarní části sezony hostovat v týmu ligového nováčka Olomouce.

Mahmutovič byl rád, že zlomil pětizápasové čekání na gól

Útočník Aidin Mahmutovič po zimním příchodu z Teplic do Plzně skóroval hned v prvním jarním kole proti Českým Budějovicím, ale v následujících pěti zápasech vyšel střelecky naprázdno. Proto byl rád, že v dnešním duelu 23. ligového kola proti Brnu dvěma trefami čekání na gól zlomil a nasměroval Viktorii k hladkému triumfu 4:1. Věří, že odteď se mu zase bude střelecky dařit.

Mahmutovič se konkurence nebojí, Plzni chce pomoci k titulu

Ačkoli bosenského fotbalistu Aidina Mahmutoviče čeká ve Viktorii Plzeň souboj o místo v útoku s minimálně třemi vyrovnanými konkurenty, strach mu to před startem zimní přípravy nenahání. Věří, že prokáže svou kvalitu a prosadí se.

Plzeň získala z Teplic bosenského útočníka Mahmutoviče

Plzeň získala z Teplic bosenského útočníka Aidina Mahmutoviče. První zimní posila ligového lídra podepsala smlouvu na tři a půl roku. Opačným směrem zamířil univerzální záložník Viktorie Jakub Hora, který na podzim hostoval v Českých Budějovicích.

Mahmutovič se dočkal šance v základu a hned dal gól

Před třemi týdny dostal útočník Aidin Mahmutovič pokutu, protože si postěžoval na roli náhradníka. V Teplicích ale nad ním hůl nezlomili a dnes v 11. kole proti Bohemians Praha 1905 dostal po pěti zápasech na lavičce šanci v základu. A osmadvacetiletý bosenský fotbalista se při výhře 4:1 odvděčil důležitým druhým gólem, kterým zlomil odpor soupeře.

Útočník Mahmutovič dostal od vedení Teplic pokutu

Aidin Mahmutovič z Teplic musí zaplatit nespecifikovanou pokutu. Osmadvacetiletý bosenský útočník byl vedením severočeského celku potrestán za výroky po pátečním ligovém utkání se Slováckem (4:0), kdy prohlásil, že chce z klubu odejít.

Mahmutovič má přetržený vaz, sezona pro něj asi skončila

Nejlepší ligový střelec Aidin Mahmutovič z Teplic si v této sezoně už zřejmě nezahraje. Dnešní vyšetření u něj definitivně potvrdilo přetržení zkříženého vazu v levém koleně, které si poranil v duelu na hřišti Sparty. Bosenský forvard brzy absolvuje operaci, po níž ho čeká zhruba půlroční pauza.

Mahmutovič už na podzim Teplicím nejspíš nepomůže

Teplický útočník Aidin Mahmutovič přijde takřka jistě o zbytek podzimní části Gambrinus ligy. S deseti góly nejlepší střelec české nejvyšší soutěže má podle klubového webu poškozený přední zkřížený vaz a chrupavku v levém koleně.

Na hráče měsíce kandidují Brabec, Litsingi a obhájce Mahmutovič

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za září jsou sparťan Jakub Brabec a tepličtí Francis Litsingi s posledním vítězem Aidinem Mahmutovičem. Nejlepší střelec soutěže se může stát prvním fotbalistou v historii ankety Ligové fotbalové asociace (LFA), který svůj triumf obhájí.

Hráčem srpna byl zvolen Mahmutovič, trenérem opět Vrba

Nejlepším hráčem první ligy za srpen byl zvolen Aidin Mahmutovič z Teplic. Bosenský útočník se stal prvním zahraničním vítězem v historii ankety Ligové fotbalové asociace (LFA). Kategorii trenérů ovládl plzeňský Pavel Vrba, který zase jako první obhájil triumf z předchozího měsíce.

Na hráče měsíce kandidují Mahmutovič, Bednář a Hušbauer

V nominaci na Hráče měsíce Gambrinus ligy za srpen jsou nejlepší střelec soutěže Aidin Mahmutovič z Teplic, další útočník Roman Bednář a jeho spoluhráč ze Sparty Josef Hušbauer. O cenu mezi trenéry se ucházejí plzeňský Pavel Vrba, teplický Zdeněk Ščasný a Jaroslav Šilhavý z Liberce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele