Další články

Nemec si nemůže vynachválit baviče Villu

Slovenskou reprezentaci čeká důležitý kvalifikační duel o postup na mistrovství Evropy 2016 s Lucemburskem, do kterého by měl zasáhnout i Adam Nemec. Po peripetiích ve spodku 2. Bundesligy změnil dres a začal pravidelně hrát. Za New York City nastupuje i s Davidem Villou, který je podle jeho slov velký bavič.

Slovenský útočník Nemec bude hrát za New York City

Slovenský reprezentant Adam Nemec končí v německém druholigovém celku Union Berlín a bude hrát zámořskou MLS za nový klub New York City FC. Představitelé Unionu oznámili, že se s hráčem dohodli na rozvázání jeho smlouvy platné do roku 2016.

Adam Nemec v Unione Berlín skončil

Slovenská reprezentace zřejmě bude mít znovu problém s hledáním hrotového útočníka. Od nástupu Jána Kozáka do funkce trenéra na tomto postu nastupoval Adam Nemec, s nímž ovšem přestali počítat v Unionu Berlín. Druholigový německý klub s ním přitom nedávno prodloužil smlouvu.

Nemec přestupuje do FC Ingolstadt

Člen širšího kádru slovenské reprezentace Adam Němec s okamžitou platností ukončil působení v bundesligového týmu 1. FC Kaiserslautern. Důvodem je přestup do druholigového mužstva FC Ingolstadt.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele