Další články

Ajax ukončil kontrakt s Nourim, jenž má poškozený mozek

Ajax Amsterdam ukončil kontrakt s někdejším velkým talentem Abdelhakem Nourim, jenž má po prodělaném infarktu během přípravného utkání v roce 2017 trvale poškozený mozek. Nizozemská média uvedla, že Ajax od té doby Nouriho stále platí, ale vzhledem k tomu, že se smlouva díky klauzuli měla 1. července automaticky prodloužit, kontrakt nyní klub vypověděl.

Ajax propustil doktora, který loni zanedbal péči o Nouriho

Nizozemský fotbalový celek Ajax Amsterdam propustil klubového doktora Dona De Wintera, který loni v létě zanedbal péči o talentovaného Abdelhaka Nouriho. Mládežnického reprezentanta postihla v přípravném utkání s Werderem Brémy v Rakousku srdeční zástava. Kvůli pozdnímu použití defibrilátoru nebyl fotbalistův mozek dlouho zásobován kyslíkem, což vedlo k jeho trvalému poškození.

Nizozemský talent Nouri už není v kómatu a komunikuje

Bývalý talent Abdelhak Nouri z Ajaxu Amsterodam už není v kómatu, do něhož upadl před třinácti měsíci po kolapsu během přípravného utkání proti Werderu Brémy. Jeho bratr uvedl, že jeho stav se lepší a je schopen komunikovat.

Ajax nakonec uznal odpovědnost za kolaps Nouriho

Zástupci Ajaxu Amsterodam po nových lékařských expertízách uznali odpovědnost za zdravotní stav talentovaného záložníka Abdelhaka Nouriho, který zkolaboval během loňského přípravného kempu v Rakousku a utrpěl trvalé poškození mozku. Výkonný ředitel Ajaxu Edwin van der Sar to řekl na dnešní emotivní tiskové konferenci, na níž se omluvil rodině jednadvacetiletého hráče, která si novou lékařskou zprávu vyžádala.

Rodina Nouriho chce, aby Ajax uznal odpovědnost za hráčův kolaps

Rodina mladého fotbalisty Ajaxu Abdelhaka Nouriho, jenž vloni v přípravě po srdeční příhodě zkolaboval a utrpěl poškození mozku, chce přimět amsterodamský klub k uznání odpovědnosti. Do sporu nyní hodlá zapojit i nizozemský svaz a jeho smírčí soud.

Nouri následkem kolapsu utrpěl vážné a trvalé poškození mozku

Nesmírně smutné zprávy přináší na svých stránkách Ajax: jeho talentovaný záložník Abdelhak Nouri si už fotbal téměř určitě nikdy nezahraje, neboť následkem sobotního kolapsu vinou srdeční arytmie utrpěl vážné a permanentní poškození mozku...

Lékaři začali záložníka Nouriho probouzet z kómatu

Lékaři začali probouzet z umělého spánku záložníka Abdelhaka Nouriho z Ajaxu, který zkolaboval na hřišti během sobotního přípravného zápasu v Rakousku. Dvacetiletý středopolař prodělal srdeční zástavu.

Mladík Nouri je po kolapsu na hřišti mimo ohrožení života

Po kolapsu v přípravném zápase je mladý záložník Ajaxu Abdelhak Nouri mimo ohrožení života. Dvacetiletý fotbalista v sobotu utrpěl srdeční zástavu a v nemocnici zůstává v umělém spánku.

Velká naděje Ajaxu Nouri v nemocnici po kolapsu bojuje o život

Teprve 20letý talent Ajaxu Abdelhak Nouri se aktuálně ocitá v ohrožení života. Vysoce ceněný záložník se skácel k zemi během přípravného utkání Ajaxu s Werderem a musel být po užití defibrilátoru přepraven helikoptérou do nemocnice. Klub potvrdil, že došlo k poruše srdečního rytmu...

Černý bude pokračovat v Ajaxu, vysloužil si novou smlouvu

Na další roky strávené v amsterdamském Ajaxu se může těšit Václav Černý. Talentovaný český útočník letos nakoukl do prvního týmu slavného nizozemského klubu a od vedení si vysloužil novou smlouvu platnou do června 2020. Stejně dlouhé kontrakty čerstvě mají také záložníci Donny van de Beek a Abdelhak Nouri...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele