základní část, 28. kolo
09.04.2023 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jasper Cillessen (© AFP)

Šance byly, ale gól nepadl. Emmen se rozešel s Nijmegenem bez branek

Emmen potvrdil, že v posledních týdnech je v docela dobrém rozpoložení, a po výhrách nad Excelsiorem a Cambuurem uhrál bod s Nijmegenem. V uplynulých čtyřech kolech si tak na své konto zapsal pouze jednu porážku. Hosté si možná představovali, že v Drentsku jakožto mírní favorité získají spíše vítězství, ve finále se ale konečný výsledek jeví velmi spravedlivě.

Domácí se radovali ze vstřelené branky už po pěti minutách hry, protože si však skórující Zivkovic nepohlídal své postavení, nemohla být tahle trefa uznána pro ofsajd. Ve 12. minutě se zjevil ve velmi dobré pozici Antonisse, nenačasoval ovšem úplně ideálně svůj náběh na dobrý pas zleva od Zivkovice, a tak nepovedené zakončení zkrotil hostující gólman Cillessen.

Ani další šance v žádný gól nevyústily, přestože si je oba týmy s docela velkou dávkou pravidelnosti vytvářely. V 63. i 75. minutě mohl domácí poslat do vedení Romeny, jenže ani v jednom případě hlavou síť nerozvlnil. Nijmegen mohl rozradostnit v samém závěru druhého poločasu Schöne, orazítkoval nicméně z halfvoleje pouze brankovou konstrukci.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele