základní část, 4. kolo
01.09.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SC Heerenveen 1:1

Venlo podruhé za sebou obralo favorizovaného konkurenta o cenné body, po minulé remíze 1:1 v Utrechtu nyní vybojovalo taktéž nerozhodný výsledek ve stejném poměru s Heerenveenem a v tabulce Eredivisie se nachází na deváté pozici s pěti body. Stejně jako před týdnem muselo dotahovat náskok protivníka z prvního poločasu. SC po nedávné divoké prohře s Feyenoordem (3:5) s bodem spokojen určitě nebude, je desátý taktéž s pěti body.

Utkání od samého začátku nepřineslo mnoho gólových příležitostí, hned ta první z 32. minuty v podstatě skončila vedoucím gólem hostujícího výběru. Po dlouhém pasu Høegha z kruhu si Sam Lammers zpracoval balón a pak se s ním chytře otočil. Jeho následná přízemní střela z hranice šestnáctky se otřela o nohy bránícího Röselera a zapadla k pravé konstrukci za záda bezmocného brankáře Unnerstalla.

Druhý poločas probíhal v podobném duchu, ale s tím rozdílem, že tentokráte z ničeho nic skóroval domácí celek. Po centru do středu šestnáctky a následném odrazu doputoval míč na kopačku Patricka Joostena, jenž si na pravé straně věděl rady a po zemi procpal balón kolem skluzujícího Bulthuise i zasahujícího gólmana Hahna do sítě. Od tohoto okamžiku Heerenveen přidal a snažil se převrhnout misky vah na svou stranu.

VVV však výborně bránil a sám dokonce mohl otočit vývoj v 83. minutě. Na levém křídle se skvěle uvolnil Grot a prudce vypálil, Hahn vyrazil jeho bombu před sebe. Při následné dorážce netrefil ideálně míč Opoku, ten se vzápětí se štěstím odrazil k zcela zapomenutému Sušićovi. Šestadvacetiletý bosenský rodák přišel na hřiště o dvanáct minut dříve a mířil k přední konstrukci, ale Hahn se fantasticky vrátil a výtečně odvracel na roh.

Ve zbývajícím průběhu se již nic dalšího nestalo, ani jeden tým především nechtěl udělat chybu a žádný brankář neměl výraznější práci. SC se pokusí napravit předchozí dvě zaváhání doma s rozjetým Heracles, Venlo bude chtít podruhé v sezóně vyhrát v Doetinechemu nad nováčkem z De Graafschapu.

Autor: Viktor Sandev / vi.nl, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele