základní část, 16. kolo
12.12.2014 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Dordrecht 1:1

Po neuvěřitelných devíti ligových porážkách v řadě se beznadějně poslední Dordrecht raduje ze zisku bodu. Ten vybojoval na půdě rozjetého Heraclesu.

Hosté prožili fantastický vstup do utkání, když se už během třetí minuty ujali vedení. Trefa to byla každopádně hodně šťastná. Ryan Koolwijk vypálil z levého rohu šestnáctky, a i když jeho rána na první pohled neměla gólové parametry, nakonec přeci jen proskotačila až za záda Telgenkampa.

Heracles se pochopitelně snažil na brzký úder hostů co nejrychleji zareagovat, ovšem bez výraznějšího úspěchu. Kromě Bel Hassaniho rány, kterou zlikvidoval Kurto, nepředvedl zhola nic. A jeho trápení, byť na hřišti působil mnohem živěji, pokračovalo až do samotného konce úvodního dějství, což bylo jedním z důvodů, proč se diváci před přestávkou další branky nedočkali.

Aktivita Heraclesu pokračovala i po změně stran, znovu však bez výraznějších příležitostí. Za zmínku stojí snad jen další pokus Ben Hassaniho, který zblízka mířil vedle. Přesnost scházela na druhé straně hřiště také Van Haarenovi, jehož ostrý projektil z přímého kopu prosvištěl nad břevnem.

Vytouženého vyrovnání se domácí fotbalisté dočkali až v 73. minutě, kdy hosté zahráli rukou ve vlastním pokutovém území a nařízenou penaltu se štěstím proměnil Oussama Tannane. Heracles se podle očekávání s remízovým stavem nespokojil a nadále tlačil svého protivníka do defenzívy, druhou trefu už ale nezaznamenal. Utkání tedy skončilo smírem 1:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele