základní část, 13. kolo
22.11.2014 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Go Ahead Eagles - NAC Breda 2:0

Fotbalisté Go Ahead Eagles zvládli důležitý záchranářský souboj s Bredou, když si vítězství zajistili již v prvním poločase. Ve 12. minutě se prosadil Jules Reimerink a po půlhodině hry dal výsledku konečnou podobu Alex Schalk.

Domácí hráči začali poněkud opatrně a spíše očekávali, s čím přijde soupeř. Ve 12. minutě se však zničehonic radovali z vedoucího gólu. Hostující zadák van der Weg si špatně zpracoval míč ve vlastní šestnáctce, čehož využil Jules Reimerink, jenž z poměrně ostrého úhlu prostřelil Jelleho ten Rouwelaara.

Eagles byli při chuti a svého soka přehrávali. V 25. minutě ještě předchozí nešťastník van der Weg zachránil svůj tým, když po závaru vykopával míč z brankové čáry, o chvíli později už však svěřenci Erica Hellemonse kapitulovali podruhé. Rijsdijk po pěkné individuální akci perfektně našel volného Alexe Schalka a ten neměl problém trefit odkrytou bránu.

Do druhého dějství vstoupila aktivněji Breda a Deventer se logicky trochu zatáhl. Hosté se však prakticky nezmohli v ofenzivní fázi na nic jiného než vysoké centry do šestnáctky, s kterými si defenziva Go Ahead poradila.

Když se schylovalo k závěrečnému tlaku hostů, způsobil velkou komplikaci záložník Matt Seuntjens, který za ostrý zákrok uviděl rovnou červenou kartu a musel předčasně do sprch. Zbytek utkání již příliš vzruchu nenabídl a Booyova družina si svůj pohodlný náskok bez problému udržela.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele