základní část, 25. kolo
28.02.2015 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Twente - NAC Breda 1:1

Zajímavé utkání bylo k vidění v Enschede. Tamní Twente, které předtím prohrálo čtyřikrát zasebou, hostilo před svými fanoušky předposlední Bredu. Góly padli na začátku a na konci zápasu. V 5. minutě otevřel skóre Luc Castaignos, dvě minuty před koncem však vyrovnal Erik Falkenburg.

Úvod zápasu domácím vyšel a zdálo se, že proti o záchranu bojujícímu sokovi nebudou mít ve zbytku utkání problém si vítězství pohlídat. V 5. minutě sklepl dlouhý míč do šestnáctky Ziyech ke Castaignosovi a nejlepší kanonýr Twente zaznamenal svůj desátý gól v sezóně.

První dějství jinak žádné stoprocentní příležitostí nenabídlo. Spousta akcí vypadala nadějně, ovšem koncová fáze vždy selhala. Zmiňme si aspoň střelu Hakima Ziyecha, jehož střelu z hranice šestnáctky vyrazil ten Rouwelaar. V úvodu druhé půle mohl ztrestat pasivitu domácích Tighadouini, gólman Stevens byl ale hodně rychle venku z branky a dvaadvacetiletý útočník míč do sítě dostat nedokázal.

Dvě minuty před koncem mohl rozhodnout důrazný Mexičan Corona, sám před gólmanem ovšem nezvolil správné řešení a z malého vápna přehodil nejen ten Rouwelaara, ale i branku. A tak přišel trest. Střídající Erik Falkenburg byl v tu dobu na hřišti asi šestnáct minut, když se zasekávačkou dobře uvolnil a technickým obstřelem na vzdálenější tyč pokořil bezmocného Stevense.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele