základní část, 12. kolo
10.11.2012 19:45 CET
4 : 1
(1:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Willem II 4:1

Fotbalisté Venla navázali na předchozí zápas a v souboji dvou celků na posledních místech tabulky jasně dominovali. Konkurenční Tilburg porazili rozdílem třídy o tři branky a díky tomu si připsali své druhé vítězství v sezóně a tedy i druhou výhru za sebou. V tuto chvíli mají na kontě devět bodů a díky tomu se zatím posunuli na šestnácté místo tabulky o bod před Zwolle, i když to má nedělní zápas k dobru. Tilburg je se šesti body na poslední osmnácté pozici.

Venlo se do vedení dostalo po půl hodině hry a rozhodující náskok si vytvořilo krátce po pauze, kde vsítilo hned dvě branky. Necelých dvacet minut před koncem přidalo další trefu, a i když hosté vzápětí snížili, tak se už na více nezmohli. Domácí po vyrovnaném začátku zápasu poslal do vedení v první šanci zápasu ve 27. minutě Marcel Seip, kdy si naskočil na krásný centr z pravé strany od Guuse Joppena a snadno hlavou skóroval.

Další branky byly k vidění až po přestávce. VVV se uklidnilo dvě minuty po začátku druhého dějství. Po krásné přihrávce do vápna od Briana Linssena se ke střele odhodlal Robert Cullen a tvrdou ranou do protipohybu gólmana Davida Muela zvýšil stav. O šest minut později se prosadil Linssen, který napřáhl z hranice vápna a nezištnou ranou překvapil všechny včetně brankáře Muela, míč zapadl přímo k tyči.

V 72. minutě bylo na stánku Venla ještě veseleji a vítězství domácích stvrdil Oguzhan Türk. Ten po dlouhém pasu do vápna a sklepnutí Rickyho van Haarena vystřelil z voleje a jeho pokus skončil u pravé tyče - 4:0. O dvě minuty později se čestného úspěchu dočkali také hosté, když nejhezčí branku utkání vstřelil Virgil Misidjan. Ten se prodral přes dva protihráče do vápna a nekompromisní střelou trefil přesně horní růžek, další branku však hosté již nepřidali.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele