základní část, 29. kolo
06.04.2013 18:45 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - NAC Breda 3:0

Vitesse odhodlaně bojuje o titul a na seznamu poražených arnhemským celkem přibyla Breda!

Utkání začalo ve velmi klidném tempu. Oba celky nechtěly rychle inkasovat a tak se na první větší šanci čekalo poměrně dlouho. Běžela už 28. minuta, když se u míče objevil Ibarra. Ten nacentroval a našel volného Struijka, který okamžitě hledá Wilfrieda. Ostrostřelec arnhemského celku neváhal ani vteřinu a pohotovou střelou posílá Vitesse do vedení.

Domácí vedli a vstřelená branka je hodně nabudila. Bredu naopak položila a zdálo se, že na hřišti funguje pouze jedno mužstvo. Rostoucí tlak Vitesse však přerušila píšťalka rozhodčího a konec prvního poločasu. Ten druhý však sliboval další branky, protože Arnhem naskočil do dějství číslo dvě s velkou parádou.

Uplynuly pouhé čtyři minuty, když se ohromné hrubky dopustil hostující brankář ten Rouwelaar. Ten při odkopu trefil útočícího Havenaara. K míči se následně dostal k Luijckxemu, který hlavou omylem našel Ibarru. Ten nekompromisně přisprintoval k míči a tvrdou ranou zakončil - 2:0.

Vitesse bylo na koni. Neuběhlo mnoho a mohl další branku přidat Wilfried. V 56. minutě však z malého vápna trestuhodně netrefil. O tři minuty později se však Wilfried své 29. branky v sezoně přeci jen dočkal. Kashia jej totiž v 59. minutě krásně vyslal za obranu a Bony se již nemýlil. Vitesse však tento luxusní náskok stačil, Breda rezignovala, a tak se celé utkání pouze dohrávalo.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
bruchy

titul bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej Bony, pral bych jim titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele