základní část, 16. kolo
08.12.2012 18:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen 2:0

Waalwijk znovu potvrdil, že na domácí půdě umí být hodně nepříjemný protivník. Ambiciózní Nijmegen skolil bez větších potíží a v tabulce se vyšvihl už na osmou pozici.

První poločas dnes žádnou oslnivou podívanou nenabídl. Oba celky se směrem dopředu trápily, a proto museli být diváci rádi za každou gólovou příležitost. Ta první ale každopádně přišla už po osmi minutách hry, kdy Babose zaměstnal nepříjemnou střelou Teddy Chevalier. Nijmegen byl asi neblíže brance o třináct minut později, kdy se dostal k hlavičce špatně střežený Kevin Conboy a pořádně vystrašil všechny domácí fanoušky. Brankář Zoet jej však vychytal. Úvodní trefa utkání tak nakonec přišla až těsně před poločasovým hvizdem. To vypálil zpoza vápna Cuco Martina a jeho tečovaná střela zaplula přesně k levé tyči - 1:0.

Po změně stran přebral otěže zápasu pod svou kontrolu Waalwijk a svému soupeři toho mnoho nedovolil. Několikrát pak také zahrozil. Vidět byl především útočník Chevalier, který obranu soupeře permanentně zaměstnával svými útočnými výpady. Gólu se ovšem nedočkal. Úspěšný byl až deset minut před koncem Florian Jozefzoon, jenž využil výborné Boukhariho přihrávky a usměrnil míč do prázdné brány. Nijmegen se už na žádný závěrečný nápor nezmohl, a proto musel skousnout porážku 0:2.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele