základní část, 32. kolo
28.04.2013 14:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

PEC Zwolle - FC Utrecht 1:2

Zwolle na domácí půdě nezvládlo své utkání a s Utrechtem prohrálo těsně 1:2.

Hostující Utrecht přijel do Zwolle s cílem zvítězit a svůj plán začal plnit velmi brzy. Hned v první minutě se hosté dostali do převahy a netrvalo dlouho a Utrecht měl svou první šanci. Ve 2. minutě si dlouhý pas skvěle zpracoval Asare, prošel skrze bránící stopery a tvrdou ranou poslal svůj celek do vedení.

Zwolle však nepadlo do kolen a začalo ihned pracovat na vyrovnání. Utrecht se nechal ukolébat brzkým vedením a domácí celek tak měl hodně prostoru na odpověď. Na tu diváci nemuseli čekat dlouho. Psala se 18. minuta a u míče se po zmatku v pokutovém území objevil Broerse, který neváhal a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

To bylo vše, co první poločas nabídl. Ve Zwolle byl k vidění pohledný fotbal, chyběly však šance. Nerozhodný stav sliboval honbu za vítězstvím jednoho z týmů. A bylo tomu tak. Hned od začátku druého poločasu se do sebe oba celky zakously a bylo jen otázkou, kdo půjde do vedení.

O něco aktivnější byl Utrecht, který navíc v 55. minutě vymyslel parádní akci. Toornstra našel přesnou přihrávkou volného Pappota, který si následně potáhl míč do pokutového území a tvrdou ranou nedal domácímu brankáři šanci!

Hosté šli tedy podruhé do vedení a na tahu bylo Zwolle. To se do Utrechtu zakouslo a vytvořilo se na konci druhého dějství ohromný tlak. V brance hostů však stál výborný Ruiter, který svůj celek podržel a Utrecht si tak odvezl těsnou výhru 2:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj Utrecht budu setrit niektorych hracov, aby neobnovili zranenia - napr.Mulenga, dolezity utocnik a Zwolle este stale nema istotu zachrany ....2:1, 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele