základní část, 2. kolo
18.08.2012 19:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - FC Twente 0:1

Favorit z Twente potvrdil papírové předpoklady a na hřišti Bredy dokázal díky jediné brance zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

Utkání začal lépe hostující celek. V 7. minutě se po levém křídle uvolnil Chadli a centrem vybídl ke skórování Tadiče, ten však branku netrefil. První poločas jinak žádnou pořádnou akci nepřinesl. Diváci na stadionu tak očekávali druhý poločas plný branek.

Očekávání se takřka naplnilo hned zpočátku. Běžela 52. minuta a na skvělý centr ze strany si naběhl Leroy Fer, který prudkou hlavičkou nedal domácímu brankáři sebemenší šanci a poslal Twente do vedení. O pár minut později to navíc mohlo být pro Twente ještě veselejší. V 58. minutě však trefil pouze tyč střelec první branky Fer.

Další velká šance přišla v 69. minutě, když se uvolnil Chadli. Ten prošel skrze bránící hráče a tvrdou ranou orazítkoval břevno domácí svatyně. Domácí fanoušci na nějaký tlak svého týmu čekali marně. V nastaveném čase mohl definitivně rozhodnout Tadič, jeho pokus byl však zneškodněn bránícími hráči a následná Chadliho dorážka se nekonala.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Twente znovu předvede kvalitu a vyhraje rozdílem třídy tip tak 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele