základní část, 12. kolo
09.11.2012 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - FC Groningen 0:1

Breda dnes měla možnost dokonat vítězný hattrick, jenže nabídnuté příležitosti nevyužila. Domácí klání proti Groningenu nezvládla a po gólu Michaela de Leeuwa prohrála 0:1.

Úvod utkání začal poměrně opatrně. První zajímavou příležitost přinesla až patnáctá minuta, kdy se k vyraženému míči dostal aktivní de Leeuw, ale svou střelou orazítkoval pouze tyčku Ten Rouwelaarovy brány. Vzápětí dala o sobě vědět také Breda, konkrétně Nemanja Gudelj, jehož střelecký pokus vykopl na brankové čáře stoper van Dijk.

Následně sice tempo hry opadlo, přesto mohli jít domácí fotbalisté ještě před přestávkou do vedení. V další stoprocentní šanci se ocitl Seuntjes, ovšem narazil na vynikajícího Luciana, který jej bravurně vychytal.

Po změně stran se pokračovalo v zaběhnutých kolejí, takže oba celky se soustředily na pečlivou obranu a směrem dopředu toho mnoho nevymyslely. Dá se říct, že první moment, který by skutečně zaváněl gólem, přišel až v osmasedmdesáté minutě, kdy Gudelj sice obdržel vynikající pas za obranu, jenže následně poslal míč těsně vedle tyčky.

O čtyři minuty později pak z ničeho nic udeřil Groningen. De Leeuw se dostal k centru Sparva a z voleje poslal míč neomylně za záda Ten Rouwelaara - 0:1. Fotbalisté Bredy se ještě pochopitelně snažili na nepříznivý stav odpovědět, ovšem Gudelj pálil nad břevno, Luijckx v nastaveném čase pro změnu trefil pouze brankáře.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, ale muze to dopadnout jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele