základní část, 32. kolo
27.04.2013 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - AFC Ajax 0:2

Velmi nudné utkání přinesl duel domácí Bredy a Ajaxem. Ten splnil povinnost a díky dvěma brankám zvítězil 2:0.

Domácí Breda vlétla do utkání s velkou chutí a hned od prvních minut se tlačila kupředu. A byla to právě ona, kdo mohl jít do vedení. V 11. minutě se totiž v parádní pozici objevil Hooi, ale tváří v tvář hostujícímu brankáři nedokázal svou střelu umístit a pokračovalo se stále za stavu 0:0.

Stejně jak se začalo, tak se i skončilo. Alespoň tedy v prvním poločase. V tom se totiž krom první šance Hooie nic nestalo a rozhodnout musel poločas číslo dvě. Do toho naskočil s velkou parádou pro změnu Ajax a šlo vidět, že chce toto utkání rychle rozhodnout. A to se mu také dařilo. Psala se teprve 47. minuta, když se k míči dostal Sigthorsson. Ten se po sérii dorážek dokázal konečně trefil přesně na branku domácích a Ajax tak mohl jít velmi šťastně do vedení.

Tohle vedení však nakoplo lídra tabulky k velkému tlaku. O pouhých pět minut později se zahrával Ajax rohový kop. Míč po centru zůstal v pokutovém území a nejrychleji se k němu dostal De Jong. Ten se jako první skvěle zorientoval a tvrdou ranou zvýšil s přispěním smolaře Gilissena na rozdíl dvou branek.

Bohužel však tohle vedení Ajaxu stačilo, Breda nenacházela žádný recept, jak překonat obranu Ajaxu, a tak se duel už jen dohrával z povinnosti. Ajax tak mohl po devadesáti minutách slavit důležité vítězství 2:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele