základní část, 23. kolo
16.02.2013 18:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Twente - Willem II 1:1

Mizérie Twente pokračuje. Slavný klub z Enschede nedokázal vyhrát ani po páté v řadě. Dnešní remíza 1:1 s posledním Willemem jej musí mrzet o to víc, že o vítězství přišel až v poslední minutě základní hrací doby.

Ze strany domácích fotbalistům to byla po většinu první půle opravdová bída. I proto první šance celého zápasu přišla až po více jak půlhodině hry, kdy se vydal na útočný výlet stoper Bengtsson a svou hlavičkou lízl horní síť Meulovy brány.

Navzdory ohromnému trápení a pískotu fanoušků se svěřenci kouče McClarena ujali ještě před přestávkou vedení. Dvě minuty před poločasem usměrnil hlavičku Fera do brány brazilský obránce Douglas - 1:0.

Do druhého dějství vletělo Twente jako uragán a zdálo se, že se bude snažit co nejrychleji přidat druhý gól. Jeho aktivita ale velmi rychle vyprchala a vše se vrátilo zpátky do starých kolejí. Nejblíže k navyšující trefě byl Robbert Schilder, který střelou ze střední vzdálenosti orazítkoval břevno hostující svatyně.

V závěru utkání se už domácí fotbalisté soustředili výhradně na bránění jednogólového vedení a za svou pasivitu byli nakonec potrestáni. Pár sekund před vypršením normální hrací doby se do míče opřel střídající Ricardo Ippel a nádhernou střelou z dobrých pětadvaceti metrů nedal Mihajlovovi šanci - 1:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

se probuď , takovou kravinu nemyslíš vážně a nebo chceš být zajímavej s tou hovadinou

Reagovat
hradec

Reagovat
hradec

Twente 6:0 Willem II

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jste to tipovali odborníci

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej chytrého

Reagovat
smazaný uživatel

nedělá nikdo chytrého troubo ale takový výsledky nevychází ani v hokeji natož ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele