základní část, 19. kolo
28.01.2012 19:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Heracles Almelo - SBV Excelsior 3:0

Ze středu tabulky Heracles si v poklidu poradil s posledním Excelsiorem a připsali si tři body. Domácí o své výhře rozhodli už v prvním poločase, kdy se prosadili Rienstra a Quansah. Když na začátku druhé půle zvyšoval už na 3:0 Plet, bylo po zápase a nic na tom nezměnilo ani vyloučení domácího Duarteho.

Heracles naprosto dominoval prvnímu poločasu a zcela po zásluze jej vyhrál o dvě branky. První vážnější střelecký pokus si připsal Armenteros, ovšem do rány se mu postavil protihráč Scheimann. V 18. minutě už obrana Excelsioru poprvé kapitulovala. Vejinovič přihrál z rohového kopu Rienstrovi, který hlavou překonal De Ruitera - 1:0 pro Heracles.

Domácí fanoušci mohli slavit další gól o osm minut později a opět u toho byl Vejinovič. Jeho další centr z leva zasáhl Quansah poněkud šťastně kolenem a De Ruiter musel znovu lovit míč ze své sítě - 2:0 pro Heracles. Ještě do konce prvního poločasu zkoušel přidat třetí branku Armenteros, jeho střela ale skončila těsně vedle.

Excelsior třetí branku neodvrátil. Krátce po změně stran odvedl dobrou práci autor druhé trefy Quansah, jenž tentokrát připravil míč Breukersovi, který přihrál na branku Pletovi - 3:0 pro Heracles. Smazat tříbrankové manko už byl pro poslední Excelsior nadlidským úkolem a to i přestože se naskytla možnost se zápasem něco udělat. V 53. minutě totiž uviděl druhou žlutou kartu Lerin Duarte a musel předčasně do sprch. Hosté hrající v přesilovce si sice vytvořili velmi solidní příležitosti, jenže nakonec se jim nepodařilo ani snížit. Největší šance spálili Vincken a Alberg. Heracles doma přejel Excelsior 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele