základní část, 4. kolo
27.08.2011 19:45 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

FC Twente - VVV Venlo 4:1

Twente si doma proti Venlu otevřelo střelnici a vyhrálo vysoko 4:1.

Utkání začalo velmi zostra. Domácí se do svého soka ihned zakousli a již ve 2. minutě mohla v řadách fanoušků propuknout radost. Bryan Ruiz si totiž z hostujících zadáků udělal tréninkové kužele a po skvělé individuální práci zakončil svůj výlet přesnou ranou a otevřel tak brankový účet.

Utkání se poté uklidnilo, avšak po necelých 26. minutách bylo vše jinak. Po chybě v domácích řadách se právě ve 26. minutě uvolnil hostující Ahmed Musa a parádní střelou v pokutovém území dokázal srovnat stav utkání. Radost hostí však netrvala dlouho. O pouhé dvě minuty totiž domácí Janko skvělou přihrávkou našel de Jonga a Enschede šlo opět do vedení.

Neuběhlo však mnoho. Pouhé tři minuty a v běžící 31. minutě se z role nahrávače dostal Janko do role střelce, když Ruiz parádní kolmicí vybídl svého parťáka ke střele. Domácí tak vedli už 3:1 a zdálo se, že je hotovo.

Druhý poločas už se prakticky jen dohrával. Domácí si hlídali své vedení a hosté spíše bránili výsledek 3:1 a bylo velmi znát, že by neradi inkasovali další branku. Ta ovšem přišla v 66. minutě, když se skvělou individuální akcí uvolnil Janko a De Jong další chytrou střelou stanovil konečné skóre 4:1 pro domácí Enschede.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Twente je jasným a určíte vyhrajou tip: 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele