základní část, 12. kolo
06.11.2011 14:30 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Twente - BV De Graafschap 4:0

Twente potvrdilo roli favorita a na domácí půdě si smlslo na De Graafschapu, kterého vyprovodilo vysokým vítězství 4:0.

Domácí do utkání naskočili ve vší parádě a hned od prvních minut se snažili dostat přes hostující obranu. První velká šance přišla v 10. minutě. Aktivní Emir Bajrami se prosmýkl skrze dva bránící hráče a střelou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten byl však připraven a skóre se neměnilo. Další práci měl hostující brankář ve 34. minutě. tentokrát však proti střele Nacera Chadliho. Ani ta však stav utkání nezměnila.

O šest minut později však tlak domácího Twente vrcholil a bylo jen otázkou času, kdy padne branka. Ve 40. minutě se po dobré kombinace uvolnil Wisgerhof a tvrdou ranou vyzkoušel své štěstí. Jeho střela překvapila brankáře BV a zastavila ji až síť. Domácí tedy zaslouženě vyhráli první poločas 1:0.

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Twente okamžitě přebralo iniciativu a hosté se od prvních minut zavřeli v obranném pásmu. Běžela 60. minuta a aktivní Chadli našel skvělou přihrávkou De Jonga, ten si v pokutovém území počínal chladnokrevně a přízemní střelou zvýšil vedení svého celku.

Neuběhlo však mnoho času a v Enschede bylo ještě veseleji. O pouhé dvě minuty později se prosmýkl obranou Brama a vybídl ke skórování Johna. Ten nabídnutou šancí nepohrdl a vedení Twente bylo již tříbrankové. Utkání se už jen dohrávalo a domácí zkoušeli svého soka ještě více zostudit. Narážečky střídali dlouhé pasy. V 85. minutě se skvěle uvolnil De Jong a s Leroyem Ferem skvěle kombinoval, přičemž druhý jmenovaný na sebe vzal zodpovědnost a svou střelou stanovil konečný výsledek 4:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele