základní část, 5. kolo
11.09.2010 18:45 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - FC Twente 1:2

Twente se díky výhře na hřišti Venla posunulo na třetí místo v tabulce.

Twente vstoupilo do utkání velkým náporem. Centr Luuka de Jonga totiž našel Marca Janka, jehož hlavička bohužel pro hosty orazítkovala břevno. Do deseti minut Twente zahrozilo znovu, volný kop Thea Janssena ale skončil jen těsně vedle branky. Krátce na to mělo Twente znovu šanci otevřít skóre, nicméně de Jong se po uvolnění nedokázal opět prosadit.

Hostující brankář Michajlov se poprvé musel zaskvět po čtvrthodině hry. De Regtova hlavička po Josueho volném kopu ale nebyla ničím, s čím by si brankář Twente neporadil. Po půlhodině hry se už ale mohli radovat hosté. Bryan Ruiz dostal pro něj ideální míč a krásnou dlouhou střelou otevřel gólový účet.

Venlo ale ještě do poločasu stihlo srovnat, když ve 42. minutě sporně nařízenou penaltu proměnil Patrick Paauwe. Do kabin tak šly oba týmy za nerozhodného stavu.

Ten ale moc chtělo změnit Twente a podařilo se mu to dvacet minut před závěrečným hvizdem. Agilní Luuk de Jong našel Roberta Rosalese, jenž se prosadil přes Paauweho a vstřelil svůj první gól za Twente, kterému také zároveň zajistil třetí letošní výhru.

Autor: Daniel Polách / fctwente.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele