základní část, 25. kolo
28.02.2010 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Sparta Rotterdam - NAC Breda 2:2

Sparta na domácí půdě nakonec urvala bod, když se v utkání s Bredou trefil v samotném závěru Poepon a srovnal na konečných 2:2.

Utkání nemělo předem daného favorita, avšak hned od samého úvodu se taktovky chopila hostující Breda, která se od úvodních minut tlačila kupředu. První větší šance ovšem nepřicházela a tak musela přijít rovnou šance branková. Psala se 18. minuta a do dobré pozice se dostal Matthew Amoah. Ten se s ničím nepáral a přesnou střelou poslal hostující celek do vedení.

Hosté se mohli dostat po pár minutách dokonce do dvoubrankového vedení, ovšem proti střele Patricka Zwaanswijka dobře zasáhl domácí brankář. Sparta postupem času vyrovnávala hru a s končícím se poločasem se dostávala do silného tlaku, který vyvrcholil minutu před odchodem do šaten, kdy se k míči dostal Milano Koenders a tvrodu ranou vyrovnal.

Bohužel pro domácí hosté zaznamenali raketový start ve druhém poločase a netrvalo dlouho a Breda se radovala z další branky. Ve 48. minutě připravil Zwaanswijk brankovou šanci pro Fehera. Ten se zachoval jako opravdový kanonýr a přesnou střelou poslal Bredu do vedení.

Domácí v tu chvíli věděli, že pokud chtějí bodovat, musejí hodně zabrat. Breda ovšem svůj výsledek dobře bránila a sparťané se jen ztěží dostávali do zakončení. Druhý poločas uběhl rychle a bohužel pro oko diváka absolutně bez šancí. Chvíle k pokoukání ovšem přišli v samotném závěru. Sparta si vypracovala tlak a ve vzduchu viselo vyrovnání. Centr střídal centr a rotterdamští bojovali o každý kousek místa na soupeřově polovině. Nakonec to však domácím vyšlo, když se k míči dostal Poepon a vyslal přesnou střelu, která stanovila konečné skóre 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele