základní část, 30. kolo
03.04.2010 19:45 CET
5 : 1
(2:1)

Reportáž

Roda JC - RKC Waalwijk 5:1

Roda si doma pohrála s Waalwijkem a díky skvělé produktivitě vyprovodila svého soupeře pětibrankovým výpraskem. Waalwijk tak prohrál rozdílem čtyř branek poměrem 1:5.

Začátek utkání byl lepší pro hostující mužstvo. To se hned od první minuty dostávalo k pokutovému území a díky své aktivitě si vypracovalo první velkou příležitost. Charlison Benschop ukázal svou dravost a hlad po zakončení a již v 7. minutě vstřelil první branku utkání.

Hosté překvapivě vedli, avšak to bylo to poslední, co Waalwijk v utkání předvedl. Neuběhlo mnoho času a po dvaceti minutách se v dobré šanci ocitl domácí Morten Skoubo, který tvrdou ranou srovnal stav utkání. Po půlhodině hry navštívila hostující celek i smůla, když si míč do vlastní sítě srazil Jurgen Colin. Roda tak rázem vedla a mohla hrát více uvolněněji.

Za stavu 2:1 se hra uklidnila a to platilo až do konce první půle. Druhý poločas začal svižně a domácí celek se okamžitě vrhal do útoku. Aktivní byl zejména Junker, který v tu dobu ještě nevěděl, co na hřišti předvede.

První jeho chvíle přišla v 62. minutě, ve které si perfektně naběhl na centrovaný míč a tvrdým zakončením zvýšil náskok svého mužstva. Uběhlo necelých sedm minut a Junker udeřil znovu. Tentokrát se blýskl individuální akcí, po které se dostal do dobré pozice a svou střelou zvýšil na 4:1.

Hosté hráli prakticky odevzdaně a málokdo věřil, že by se zápasem mohli něco udělat. Devět minut před koncem se tak do další šance dostal Junker. Uvolnil se na místě a po své střele se mohl radovat z hattricku.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele