základní část, 19. kolo
23.01.2010 19:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Roda JC - FC Utrecht 2:0

Roda na domácí půdě přivítala Utrecht a dokázala využít domácí prostředí, když z minima šanci vyprodukovala dvě branky a mohla se tak nakonec radovat z cenného vítězství 2:0.

Byli to ovšem hosté, kteří začali aktivněji. Již od samého začátku totiž hostující útočníci hledali skulinky v obraně domácího celku. Ta ovšem neměla žádnou chybu, a tak bylo hostující dobývání marné. O zajímavý pokus se v polovině první půle postaral Dickoh. Proti jeho pokusu byl však domácí brankář připraven.

Blížil se konec prvního poločasu a s ním přišla i první vážná akce domácích. V dobré pozici se objevil domácí Janssen a pohotovou střelou dokázal přesně zakončit. Domácí tak vedli 1:0 a prakticky jednoznačně převzali iniciativu nad utkáním, kterou si drželi i na začátku druhé půle. Na řadu totiž přišla 50. minuta a s ní i další branka domácích. Hadouir se chopil míče a přesnou přihrávkou vyslal na zteč Saeijse, který s překonáním brankáře neměl problém.

Hosté poté jako by ztratili motivaci a chuť ke hře utkání spíše dohrávali v odevzdaném duchu. Toho lehce využívalo domácí mužstvo, které nikam nepospíchalo a s přehledem ubránilo vedení 2:0 až do samotného konce.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele