základní část, 29. kolo
27.03.2010 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Twente - Sparta Rotterdam 3:0

Twente Enschede doma nezaváhalo a po výhře 3:0 nad Spartou Rotterdam si upevnilo vedení v tabulce. Utkání se lámalo na začátku druhého poločasu, když během pěti minut vsítil Ruiz Gonzalez hattrick a hostující Koenders obdržel červenou kartu.

Domácí začali aktivněji, Theo Janssen otestoval Seligu, brankář Sparty vytáhl skvělý zákrok. Souboj Janssena se Seligou pokračoval sedmnáctou minutou a znovu z něho vyšel vítězně brankář hostí. Do třetice všeho dobrého a zlého předvedl Seliga další dobrý zákrok, tentokrát po střele Kennetha Pereze. Twente nenašlo v prvním poločase na brankáře Sparty recept.

Favorita poslal do vedení až ve 46. minutě Ruiz, který hlavou proměnil centr Pereze v úvodní branku - 1:0 pro Twente. Za další tři minuty přišel klíčový okamžik celého utkání, Kuipera fauloval v pokutovém území Koenders, ten obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Nařízenou penaltu pak proměnil Ruiz Gonzalez a Twente vedlo pohodlně 2:0. Za další minutu završil skvělou pětiminutovku Ruiz Gonzalez, který tak zkompletoval hattrick. Ofenzivní fotbalista Twente se nejlépe zorientoval v pokutovém území a přesnou koncovkou překonal brankáře Seligu.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
AjaxFans

Bjesný Ruiz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele