základní část, 9. kolo
02.11.2008 14:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen 0:2

Sparta Rotterdam stále nedokázala protrhnout bídné období, dnes doma podlehla Nijmegenu. Ten se zásluhou branek Ntibazonkizy a El Akchaouia posunula na sedmou pozici, Spartu dělí již jen jediná příčka od sestupových pozic.

Sparta sice začala utkání střelou Gabora Babose z větší vzdálenosti, ale křídla domácím vzápětí uťal Saidi Ntibazonkiza, jenž v 20. minutě využil zmatku v pokutovém území a otevřel skóre. Sparta se ovšem nevzdala a snažila se vyrovnat. Další dalekonosný pokus vyzkoušel Slot, poté prověřil brankáře Babose Edouard Duplan. V největší akci se ovšem ocitl Ruud Knol, ale ani tomu se nepodařilo přesně zakončit.

Když už se domácí dostávali svou útočnou hrou do zápasu, v úvodu druhého poločasu byli opět krutě zastaveni. V pokutovém územím totiž Bouaouzana fauloval Knol a mimo žluté karty zajistil soupeři pokutový kop. Tíhu situace na sebe vzal El Akchaoui a bezpečně proměnil a zajistil tak Nijmegenu vítězství. Domácí již totiž nebyli schopni zareagovat.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele