základní část, 11. kolo
15.11.2008 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Roda JC - NEC Nijmegen 3:0

Domácí Roda JC Kerkrade přivítala v rámci 11. kola nejvyšší holandské soutěže NEC Nijmegen, vítězstvím 3:0 získala cenné tři body.

Po úvodních 5. minutách a po první slibné šanci domácích se otevřel brankový účet zásluhou Sekoua Cissého, který skóroval po výborné přihrávce Willema Janssena. Do konce poločasu dokázali svou zvýšenou aktivitu domácích využít ke vstřelení druhé branky a postaral se o ní předtím nahrávající Willem Janssen.

Domácí se stále častěji dostávali do útočných akcí, avšak hostující brankář Gábor Babos byl ve většině soubojů úspěšnější a proto Nijmegen prohrával "pouze" 0:2.

Do druhého poločasu vlétli domácí s vervou a hned ve 46. minutě se po centru prosadil znovu Janssen, když si na přihrávku vyskočil nejvýše a hlavičkou zavěsil do levého horního rohu.

Malou naději na návrat do utkání měl Lasse Schøne, ale ve své velké šanci ztroskotal na připraveném Bramu Castrovi.

Ke konci utkání se dostal ještě domácí Cissé do slibné pozice, ze které ovšem mířil vysoko nad. Hned na to z protiútoku málem udeřil Schøne, když svou hlavičkou orazítkoval břevno.

Utkání i přes vyrovnaný druhý poločas skončilo vítězstvím domácích.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele