základní část, 29. kolo
05.04.2009 12:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Roda JC - AFC Ajax 1:2

Ajax zvládl svou úlohu favorita a proti sestupem ohrožené Rodě vyhrál pouze 2:1.

Hosté se do svého soupeře zakousli ihned od úvodního hvizdu, když již ve druhé minutě zaúřadoval hostující Luis Suárez. Ten se díky své dravosti prosadil ve vápně a nekompromisní ranou prostřelil Brama Castra v brance domácích. Uruguayský reprezentant mohl po půlhodině hry přidat další branku, když se prodral po pravé straně až do šestnáctky soupeře. Tam jej však zablokoval výborným obraným zákrokem domácí Davy de Fauw. První vážnější šanci s podpisem domácích měl na svědomí Boldizsar Bodor, avšak jeho tvrdou střelu výborně vytěsnil Kenneth Vermeer.

Tím první poločas skončil a hosté vedli pouze o gól. Neuběhlo však ani dvacet minut druhé půle a do výborné pozice se dostal hostující Ismail Aissati. Ten prokázal výborný přehled a s klidem poslal Ajax již do dvoubrankového vedení. Ani to však domácí do kolen neposadilo. Do konce utkání zbývalo 18 minut a aktivní Bodor připravil výbornou pozici nabíhajícímu Cissému, který svou šancí nepohrdl a vykřesal naději na zvrácení výsledku. Ajax si však zbytek utkání pohlídat a tak po devadesáti minutách na tabuli svítil stav 1:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele