základní část, 34. kolo
10.05.2009 14:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

NEC Nijmegen - Sparta Rotterdam 1:1

Na poslední utkání na lavičce Nijmegenu určitě nebude trenér Mario Been vzpomínat v dobrém, protože kvůli remíze se Spartou Rotterdam přišel Nijmegen o šanci zahrát si play-off o Evropskou ligu.

Skóre otevřel ve 25. minutě Erik Falkenburg, jenž využil neodvráceného centru Knola a levačkou poslal míč do branky. Po půlhodině hry byl v akci opět Falkenburg, když svým rohovým kopem našel Adeleyeho, ale střela hostujícího obránce byla zneškodněna. Nijmegen nakonec stihl ještě do poločasu vyrovnat, krátce před koncem se trefil Bas Sibum.

Branka ale příliš změnu ve hře nepřinesla a také ve druhém poločase měla více šancí Sparta. Nejprve střílel Knol, poté z uctivé vzdálenosti testoval Babose Duplan, následně znovu Knol. Sparta nakonec ale musela poděkovat Adeleyemu, jehož zásah na brankové čáře proti lobu Janssena udržel remízový stav. K dalšímu lobu se odhodlal v 81. minutě Worm, ale tentokrát byl gólman Cassio připraven. Utkání nakonec mohla ve svůj prospěch získat v závěru Sparta, ale Promesův pokus na brankové čáře zneškodnil Goosens.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele