základní část, 30. kolo
11.04.2009 20:45 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

FC Twente - Roda JC 4:2

Alkmaar musí odložit mistrovské oslavy, Twente totiž doma porazilo Rodu a stále živí teoretickou naději na zisk titulu. V Enschede se hrál pohledný fotbal okořeněný šesti brankami.

Twente bylo proti o záchranu bojující Rodu velkým favoritem a svou roli začalo naplňovat v sedmnácté minutě. Denneboom převzal přihrávku od Pereze, zamířil a prostřelil Castra - 1:0.

V první půli poté bylo velice populární zakončení hlavou. Ve 25. minutě tak po centru Volmera skóroval Delorge, na druhé straně si o deset minut později na centr Pereze naskočil Douglas a vrátil domácím vedení.

Dánský internacionál Perez byl klíčovou postavou svého týmu a dvě minuty před odchodem do kabin si na své konto připsal třetí gólovou asistenci. Z jeho centru tentokráte těžil Rajkovič - 3:1.

Definitivní pojistku na svou výhru pak domácí přidali v 73. minutě, kdy Elia zužitkoval centr Arnautoviče. Labutí píseň Rody následně již jenom zapěl Cisse, který přesnou střelou z osmi metrů nedal Michajlovi ani tu nejmenší šanci.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele