Zvučné posily úspěch nezaručí, upozorňuje Mihajlovič

05.09.2010, 09:53
Aktuality
Fiorentina se letos na přestupovém trhu držela trochu zpátky, což nelibě nesli fanoušci. I kvůli špatné loňské sezóně se propadl prodej permanentních vstupenek. Trenér fialek Siniša Mihajlovič zůstává v klidu, fanouškům zdůrazňuje, že drahé posily nejsou zárukou úspěchu.

"Od vedení jsem nežádal žádné hráče. Se sportovním ředitelem Corvinem jsme si sedli a vyhodnotili, které posty by bylo dobré posílit. Pak to bylo jen na něm," říká k letní přestupové aktivitě Mihajlovič, který právě zahájil svou první sezónu ve Fiorentině.

"Ostatní možná utratili víc peněz, ale tým, který utrácí víc peněz, nutně nemusí vyhrávat," pokračuje srbský kouč. "Po všech hráčích požaduji maximální motivaci a připravenost, to je pro mě zásadní. Všichni mají šanci, před každým zápasem vybírám tým, kterému v danou chvíli nejvíc věřím."

Do Fiorentiny v létě dorazil z Celtiku brankář Artur Boruc. Tento post tak mají fialky velmi dobře obsazený, dlouholetá jednička Sebastien Frey totiž zůstala v klubu. "Oba jsou pro mě první brankáři. V prvním kole ligy jsem vybral Freye, protože je delší dobu oporou a Serii A dobře zná. Když bude Boruc dobrý, určitě dostane šanci," doplnil Mihajlovič.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a boruc má po ptákach

Reagovat
Paddy

tak

Reagovat
10

někdo snad čekal, že si zahraje, když zůstane Frey?

Reagovat
Godwinson

Velká škoda, docela luxus mít takovou dvojku .. škoda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze borus nema sancu pri freyovi........a ja stale nechapem ako je mozne ze frey nechyta za francuzsku repre to je jedna nepochopitelna vec......frey rozhodne patri medzi naj brankarov sveta

Reagovat
fabec1222

za repre nehraje proto že ho Domenech snad nikdy nenominoval a on se urazil a ukončil kariéru

Reagovat
FC Porto FC

Francii nechyby. Mandanda a Lloris jsou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Mandanda lepší není. Lloris tak možná na stejný úrovni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

z Celticu má nachytáno do zásoby

Reagovat
smazaný uživatel

Do Euro 08 jsem furt žíl v klamu že to je Boruč

Reagovat
Error

Tak to jsi naprd expert

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že to neřekl Malouda nebo Lampard, to by bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky koupili dobře...frey už není co býval sleduju seria a a ten chlap se nehýbe....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hlavně zvědavej, jak tým bude vypadat, až budou všichni zdraví...

Ve 4-2-3-1 je docelay luxus mít 5 hráčů (Montolivo, D'Agostino, Cristiano Zanetti, Bolatti, Donadel) na dva posty. Zvlášť mi zajímá pozice Balattiho, se kterym to moc dobře asi nevypadá.

Útok vypadá taky hodně slušně, zvlášť až se vrátí Mutu a Jovetič. Bude to letos zajímavý, ten tým je sehranej a kvalitu má. Poháry by z toho být mohly

Reagovat
Mr.Jindros

Jenom bych se trochu bál trenéra... Siniša není Prandelli.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, v Catanii sice dobrý, ale Césare je trochu jiná liga. Hned za rizikem volby trenéra je obrana, který já nevěřím.

Reagovat
Jajinek

škoda, že jsme se nepokusili o Montoliva...mám pro něj slabost, může hrát i v 4-2-3-1 a hlavně v 4-3-1-2 zleva, má to v noze, je to Ital a navíc letos ho Viola za rozumnou cenu mohla pustit a možná u něj přišel čas se v kariéře někam posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistej, že by ho Viola pustila za rozumný peníze. Je to kapitán, člen základní sestavy, reprezentant... pod 15 by to podle mě nebylo.

Reagovat
Jajinek

tak jasné že ne...ale 20 za takového hráče by stálo za to dát, pokud by odešel Muntari, bylo by pro něj místo úplně dělané. Zvlášť, když Rafa bude asi hrát i 4-3-1-2, páč mu chybí křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní, no, že jste se Muntariho nezbavili... třeba příští rok, stejně měl roberto pravdu v tom, že Montolivo i přes ty zkušenosti a věk je pořád jalovej. Třeba se to letos zlomí

Reagovat
Pipo123

I kvůli špatné loňské sezóně se propadl prodej permanentních vstupenek. troška odvážne tvrdenie či za tým stoja výsledky alebo fans karty, ved predaj permanentiek klesol na každom štadióne okrem Interu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mají hodně kvalitní a navíc sehraný tým. Letos bych jim ňákej větší úspěch přál

Reagovat
smazaný uživatel

pekny den, www . nasetipy . com - celkom slusny tipovaci web, ktory sa pekne rozbehol ... ak tipujete, alebo poznate niekoho, zide sa mu to ... radi tam kazdeho privitame www . nasetipy . com ... ide nam o dobre tipy a najma pohodu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že fialky na tom nejsou tak špatně, ale chce to novou krev. Ten tým je moc dlouho pohromadě bez nějakých velkých změn. Ale kromě obrany si myslím, že hráči jsou velice kvalitní a navíc když zůstal Gela a Vargas.... Siniša je ale trochu tupej, takže si myslim, že líp jak 7. místo to nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle výroky už mi začínají vadit, ať už jsou adresovány Man City nebo na kohokoli jiného. Drahé posily sice úspěch nezaručí, ale výrazně přiblíží. S dobrými posilami vždycky budete hrát vysoko.

Reagovat
GEGE

Na ligu mají pořád velmi dobrý tým poháry uhrajou v pohodě.Při troše štěstí možná i tu LM...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele