Mihajlovič: Jasná je jedna věc, rezignovat nebudu

11.10.2010, 13:00
Aktuality
Siniša Mihajlovič se po úspěšném působení v Catanii ujal kormidla Fiorentiny a s tou se mu zatím nedaří podle představ. Viola okupuje až sedmnáctou příčku italské Serie A a srbský kouč tak není ve snadné situaci, stále ovšem má důvěru vedení a ani on sám neuvažuje o tom, že by z klubu odešel...

"Vím, jak to na světě chodí a že je snadněší nahradit jednoho člověka, než jiných jedenáct. Ale můj cíl je jasný, pracuji naplno, vydávám ze sebe to nejlepší a cítím, že mám podporu," řekl Mihajlovič.

"Ale pokud mě budou chtít propustit, tak to přijmu. Jasná je jedna věc, rezignovat nebudu," dodal jasně.

Fiorentina ze šesti zápasů vyhrála jenom jediný, na svém kontě má tři porážky a od posledního Udinese jí dělí jenom jeden bod. "Jde o psychický problém. Přiznávám, že jsem očekával lepší start od mého týmu, ale neztratil jsem víru. Dlužíme něco našim fanouškům a vše obrátíme v náš prospěch," ujišťuje Mihajlovič.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jen tak dálej Sinisha!

Reagovat
Tomanatura

Tim by vyresili velke kulove. Loni hrala Viola stejne spatne pod lepsim trenerem. Toto je v hlavach a v ne zrovna velke kvalite (forme) nekterych hracu. Ale s Mutuem prijdou vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu umí rozohdnout zápasy, už ho očekávám do fantyyyy.

Reagovat
Kily

nemáš nějaké info, v jaké formě se prezentuje na tréninku?

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Asi ne, ale zkusím se někde podívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku září byl prý nejlepší v týmu, ale to asi pro něj nebylo tak těžký.

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

můj útok klasicky bídný, proto čekám na Adriana jak na boží slitování.... stejně tak se musí do formy vráti Pazzo a Di Natale!

Reagovat
smazaný uživatel

za Antonia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Pazzo zatim propadák. I od Toniho jsem čekal lepší začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš brát celou sezónu versus 6 kol . Konkrétně před rokem Viola byla v tabulce na druhém konci jako je nyní a vypadalo to velmi dobře , pokazilo se to až po zimní přestávce a hlavně v nezvládnutém konci . Např v LM na mě udělali dobrý dojem . Tím že by se odchodem Mihajloviče nic nevyřešilo si taky nemyslím , podle mě nezapadl a pokud nezabere počítám že ho za 2-3 kola vyhodí . Už teď vedení intenzivně sleduje terén a možná i s někým jedná .

Reagovat
Mr.Jindros

Mihajlovič je prostě totální zkrat, vůbec nevím, jak ho mohlo vedení Fialek najmout. Je to neschopa.

Reagovat
Tomanatura

Mne jde o to, ze hrala Viola stejne spatne i pred pul rokem, defacto hraji uz nejakych 10 mesicu stejne spatne... Nejde o LM, tady jde hlavne o ligu.

K Sinisovi se vyjadrovat nebudu, dle meho jeste nedostal ten pravy cas, ktery potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tě trochu upřesnil . Viola nezvládla min. sezónu posledních 7 kol kdy nedokázala vyhrát . Z těch 7 zápasů bych odečetl remízu s Interem ( to beru jako úspěch ) a prohru s AC (ta se dala čekat ) . Ve zbývajících utkání byla Viola papírově silnější a měla naplno bodovat . Prandellimu to že z 15 bodů dokázal získat pouze 2 . Jinak si myslím že až na ten měsíc a půl ke konci dokázal naplnit očekávání .

Reagovat
Mr.Jindros

Prandelli byl už hlavou v reprezentaci, nebo nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct co sa mu honilo hlavů . Každopádně to padá na jeho hlavu , to že neuhrál Evropu udělalo klubu čáru přes rozpočet .

Reagovat
Tomanatura

Loni podavali velice nevyrovnane vykony uz od ledna, vse ''zacalo'' zapasem doma s Bolognou a stavenim do zakladu kopyt jako Bolatti. Viola na jare a na podzim byla jako den a noc. Nejhorsi na tom je, ze z toho nemuzeme vinit dvojzapas s Bayernem a nespravedlive vypadnuti, jelikoz hrala hovno uz mesic pred nim. Na jare se jim vysledkove povedly jen zapasy s Janovem, Udinese a Neapoli, jinak to vzdycky byla bida. Herne to zacalo byt spatne az ke konci ligy, to mas pravdu, ale ja proste letos vidim naprosto stejnou Violu, ktera loni hrala jarni cast ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím , jen mi nejde do hlavy proč si myslíš že by vyhazov Mihajloviče nic neřešil . Sám říkáš že tým hraje špatně , takže i přes výhodu „ nového koštěte „ se nedaří . Takový dobrý příklad je Ranieri v min. roce AS na tom bylo ještě hůř . I když na druhou stranu musím uznat že Mihajlovič má s neúčastí Jovetiče a Mutua velký hendikep .

Reagovat
Tomanatura

Protože hráči se nedostali zatím do formy, ještě se nemohla projevit jeho strategie. Ono je to těžké, když ti hráči nehrají to, na co mají. To není o taktice, to je o jejich hlavách. Právě proto věřím, že s příchodem vůdce, jako je na hřišti Adrian, to ppůjde nahoru.

Reagovat
Pipo123

Fiorentina už ani nemá takú extra kvalitu, Cerci, De Silvestri a dalších ich moc nevytrhnú

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Siniša, držím palce

Reagovat
smazaný uživatel

Preč s ním,nemá na to aby trénoval taký klub ako ACF..Mal zostať na Sicílii tam mu to šlo,od rozrobenej práce sa neodchádza - tu je výsledok.. To platí i pre Roya, skvelý tréner,ale nemal odísť.. A z minulosti príklad Ramos a Sevilla - teraz je rád,že ho aspoň na Ukrajine chcú

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele