Zůstávám v Newcastlu, ujišťuje Owen

02.11.2007, 15:41
Aktuality
Angličtí novináři stále ne a ne dát pokoj Michaelu Owenovi. O útočníkovi Newcastlu se nejprve mluvilo v souvislosti s jeho častými zraněními, poslední dobou ho média často spojují s odchodem do Manchesteru City. Sám Owen o tom nic neví a stěhování ze St James' Parku vylučuje...

"Stále jsem zde a stále to tady muluji. Neuplyne měsíc, aniž bych neslyšel někoho říkat, že jdu sem, tam nebo někam jinam. Pro fanoušky to musí být hodně frustrující neustále číst o tomto nebo tamtom klubu. Jsem stále zde a těším se na další průběh sezony v Newcastlu," prohlásil anglický reprezentant.

O Owena měl zájem především Manchester City, jeho vedení ale zřejmě uposlechlo varování ze strany Newcastlu a posilu do útoku začalo hledat jinde. Citizens v současné době jednají o příchodu brazilského kanonýra Afonsa Alvese z Heerenveenu a podle některých nizozemských médií už je ruka v rukávě a Alves se bude v zimě stěhovat do Anglie.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Cesc

Je to opravdu dobrej utocnik...V liverpoolu byl good ae jak prestoupil do realu tak si myslim ze to byl krok zpet...strasne ho lituju ze ma tolik zraneni,porad se mu obnovuji ae on toho muze jeste dokazat dost a dost

Reagovat
HOST*

už by mohol začať niečo hrať lebo je to bieda. už 2 roky hrá dosť biedne....

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

ježiš dmnce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele