Zůstanu v Arsenalu celou kariéru, říká Fabregas

12.11.2007, 11:07
Aktuality
O záložníka Arsenalu Cesca Fabregase sice stále projevují zájem Real Madrid s Barcelonou, mladý záložník se však na návrat do Španělska nechystá. V Anglii je moc spokojený a v Arsenalu hodlá hrát ještě dlouhou dobu.

Fabregas je odchovancem Barcelony, kterou v šestnácti letech opustil, a zamířil do Anglie. Původně se chtěl do Primera division vrátit, nyní už si tak jistý není. "Když jsem přišel do Anglie, měl jsem myšlenku, že se jednoho dne do Španělska vrátím. Ale je pravda, že teď jsem tady moc spokojený a miluji Londýn, lidi i klub," prohlásil Fabregas.

"Abych řekl pravdu, každým dnem jsem stále více přesvědčen, že tady zůstanu. Ještě hodně dlouho, klidně po celý zbytek mé kariéry," pokračoval dvacetiletý španělský reprezentant.

"Neměl jsem to štěstí hrát ve španělské lize a teď už jsem se dostatečně adaptoval na fotbal v Premier League, což nebylo jednoduché. Všechno je tady rychlejší a hodně útočné. To je hra, kterou mám moc rád a vyhovuje mi," dodal Fabregas.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za pár let bude mluvit jinak.

Reagovat
HOST*Dawe

jj máš pravdu,ale zase taková věrnost klubu už se dneska nevidí Takře je to jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, henry tvrdil to same, a kde je ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Nebo Torres, taky pořád, že bude v Atleticu navždy a teď je v Liverpoolu. Kdo ví co bude za pár let. Arsenalu se přestane dařit a bude chtít odejít. Nebo někdo nabídne velký prachy a bude. Messi taky říká, že by z Barci nikdy neodešel, ale kdo ví, třeba si jednou bude chtít vyzkoušet i jinou ligu.

Reagovat
RMCF

Torres netvrdil že bude v Atleticu na vždy, jenom říkal že má ještě čas a z ATletica se za každou cenu nikam nehrne.

Reagovat
HOST*

u teplošov

Reagovat
HOST*

Taky si myslim, kor až bude starší a přijdou nějaká vleklá zranění ... bude chtít do španělska ... a stejně by tam měl jit alespoň alespon na jednu sezonu když je to španěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle mluví kvůli současné euforii v kádru. Za pár sezon bude všemu jinak

Reagovat
bakasa

Bohužel musím souhlasit se vším co tady nade mnou je napsaný(teda kromě toho že když je španěl tak by tam měl hrát aspoň sezonu :)...kéž by byla pravda co říká...WE'RE THE ARSENAL,WE'RE THE BEST.......

Reagovat
HOST*

presne tak...on se jednou vratí za par let.....ale bude to bud real nebo Barca.....nikdo jiný......pamutujte na má slova.....no a možřná jeste atletico,sevilla,Valencia,La Coruna,Betis,Zaragoza,Santander,

Villarreal,espanyol,Mallorca,Getafe,Valladolid,Murcia,Almeria,Bilbao,Osasuna,levante,Huelva....víte co

Reagovat
HOST*

tak tady to vidíte,ale on už jednou řekl,že neodejde.cituji,Jsem v Arsenalu,co je víc?nic!!!!Arsenal je klub meho srdce!Cesc forever in ARSENAL...

Reagovat
HOST*GW

No ked si uvedomi, ze ma na viac ako Arsenal skonci ako Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli tam hrát bude, ale zašustěj dolárky, eura a půjde ...

Ale musím říct, že z Arsenalu se stává evropskej velkoklub ze vším všudy - maj skvělej tým, skvělýho trenéra, skvělej stadion a - když tak vdím, jak jim meziročně stoupají příjmy - taky hromady peněz, takže možná i lepší a kvalitnější posily. Pokud ještě chvíli vydržej tenhle kurz, tak za rok jsou před Liverpoolem, za dva před Chelsea a dost možná, že za pár let i před ManU ... . Arsenal podle mě zastaví jediná věc a to je omezení počtu cizinců v týmu. Pokud by se tohle opravdu zavedlo, tak by to byla pro Wengera opravdová rána, páč by nemohl čerpat ze svojí nevyčerpatelný zásobárny talentů ve Francii a Africe.

Reagovat
HOST*nj

nejhorci kombinace fanousek barcelony z prazskym prizvukem.....hnus

Reagovat
HOST*mysman

no v prijmech nam stoji v ceste uz jen Real a ManYoos.Pred cca v rijnu byla zverejnena finacni zprava arsenalu za rok 2006 a prijmy vzrostly o 214%!!!

Arsenal je tak 3.nejbohatsi klub na svete.Emirates vydelava,i kdyz sou tam listky nejdrazsi tak se tezko schanej a je narvano za jeden zapas doma ma Arsenal zisk 3,1 mega liber.Ale sou i kluby ktery utracej penize ktery do nich vrazi cizi lidi treba ted City nebo Cukotka ty maj prijmy zadny ale jen dostavaj kapesny o tatínka z cukotky nebo z filipín.

Navic Wenger za prestupni obdobi vydelal!!! 13 mega liber.

Kadr uz ziskava zkusenosti,myslim ze tudle sezonu este to nebude tak horký,prijdou zraneni a ztrata formy ale kvalitu mame a ta muze uz jen rust.

Navic Wenger je skvelej trener kterej dokaze tym pripravit na ty nejtezsi zapasy a ten jeho talent na talenty.V zime koupit kvalitniho golmana a par hracu a budu happy.

Podle me Arsenal uz top klub je aspon co se tyce hracu,penez,trenera a stadionu-velky uspechy prijdou.

Reagovat
HOST*

sulini co to melete vite co vubec melete???fabregas je borec a s arsenalem to vykope!a ste pice

Reagovat
HOST*mysman

Klid to bude dobrý.Taky fandim Arsenalu a Cescovi ale nemusis bejt tak žhavej projevit svuj nazor

Reagovat
HOST*Lop

se posral ne,at táhne zmetek.........

Reagovat
HOST*don dani ocho

Tohle říká každej druhej..... a zrovna Fabregas podle mě za pár let odejde za lepším, třeba do Barcy...

Reagovat
HOST*mysman

Tak to by sel za horsim.Z Arsenalu uz pujde jen za horsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona žádný zájem neprojevuje.

Reagovat
HOST*marthas

Mě fascinuje jak tam nahoře kdosi psal že Cesc je španěl...pokud vím tak je to Katalánec, a tihle s tím pořád otravujou, takže kdyby nedej Bože někam, tak do Barcy Ale Cesc podle mě není to samý co Henry(i když je to pro mě pan útočník, ale to co udělal zrovna fér nebylo), kterej po jedný nepovedený sezoně vypad...podle mě to zas takovej kec není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele