Zůstane Mancini v Římě?

05.10.2007, 15:41
Aktuality
Křídlo AS Řím Amantino Mancini patří mezi týmové opory, jeho budoucnost v hlavním městě je však nejistá. Brazilec stále nepodepsal novou smlouvu a údajně touží po odchodu, přestože médiím říká pravý opak.

O tom, že Mancini není v Římě spokojený, se mluví delší dobu. Trnem v oku mu má být hlavně osoba kouče Spallettiho. Podobné informace proběhly italskými médii naposledy před úterním zápasem ligy Mistrů mezi AS Řím a Manchesterem United.

"Spalletti? Máme spolu dobrý vztah," odmítal Mancini. Dnešní Gazzetza dello Sport už znovu tvrdí opak. A brazilského hráč má nyní údajně o důvod víc k odchodu z Říma – rozešel se totiž s přítelkyní a touží utéct před dotěrnými novináři.

Už dříve oznámil svůj zájem o Manciniho Lyon. Ústy prezidenta klubu Jeana-Michela Aulase ohlásili Francouzi, že se pokusí hráče z AS Řím získat v zimě. Ve hře však zůstává i druhá možnost. V Římě je stále hráčův agent Gilmar Veloz, který může vyjednat prodloužení smlouvy v současném působišti.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*John

Bezesporu jde o kvalitniho hrace, stejne jako Spalletti je pro mne kvalitni trener. Jsem zvedavy jak to v Rime dopadne, osobne bych si pral, aby Mancini odesel do Lyonu. Takze pane Aulasi, drzim palce...:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Za horším SNAD nepůjde.

Reagovat
HOST*John

Podle dosavadnich vysledku se Lyon rozhodne nejevi jako lepsi. Snad jde o docasny pokles formy, uvidime...

Reagovat
RMCF

Proč by chodil do Lyonu, pokud někam odejde tak jedině do velkoklubu, i když mě napadá, že v Barce je na jeho postu plno v MU taky, v chelsea je křídel taky docela dost Milan na křídla moc nehraje, Real by potřeboval posílit trochu jinde, zbývá snad jedině Inter že by ho chtěl do prava, nebo Arsenal ti teď nemají žádné křídlo. Každopádně je to skvělej fotbalista, kterýmu hodně fandím...

Reagovat
HOST*John

Definujte mi, prosim, rozdil mezi Lyonem a "velkoklubem". Francouzska liga jiste neni kvalitnejsi nez ta spanelska. V LM v poslednich letech je napr Barca podobne uspesna jako Lyon. Brat to do dusledku, FC Sevilla, ktera v poslednich letech vyhrala dvakrat pohar UEFA je velkoklub, Real v evropskych poharech dlouho nic. Takze Real neni velkoklubem? Po financni strance Lyon patri k nejbohatsim, uspechy taky ma, hracsky kadr je tez dosti kvalitni. Otazecka, co jeste potrebuje k tomu, aby byl velkoklubem?

Reagovat
HOST*

Nick RMCF to jasne definuje

Reagovat
HOST*RMCF

Výsledky Lyonu letos nejsou zrovna nejzářivější , co třeba odlišuje Lyon od těch TOP velkoklubu, které jsem jmenoval, je že každý rok prodává své nejlepší a nejžádanější hráče(Essien, Diarra, Malouda), protože ti hráči chtějí jít do větších klubů a hrát kvalitnější ligu. Jenom tak mimochodem docela Lyonu fandím.

Reagovat
HOST*říman

ZŮSTAŇ!!!

Reagovat
HOST*

beztak pude k nám do INTERU

Reagovat
HOST*

To doufám, ale nevěřím.

Reagovat
Slejdy

no to bych se sel obesit

Reagovat
HOST*

Tak to udělej, protože pokud bude chtít zůstat v Serii A, tak to bude Inter a možná ještě AC.

Reagovat
M11

pred dvema sezonama o nej stal Juventus... mohl by se o nej poprat jinak do AS mi pasuje tak klidne at zustane

Reagovat
HOST*

mhol by jit do fiorentini...ta letos bude do 4.mista a pirsti rok by si s ni zahral LM

Reagovat
HOST*

Fialky skončí druhý za Interem.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Co koulíš očima, to myslíš že tvoje AS něco vyhraje, nebo co?Fotbal se nehraje na krásu, ale výsledky, to bys měl vědět.I tak je podle mě Interu hra hezčí, ale každý má svoje.

Reagovat
HOST*Pigi

Mancini je vemi dobry hrac ale prijde mi ze se nedokaze vyrovnat s tim ze je obcas stridan nedavno jsem videl jak rozcilee nakol lahev opotom co byl stridan dela akorat rozruch v tymu a navic tvoril sektu s Cassanem proti Tottimu takze muj vyrok zni at odejde dokud nebude hrat pro tym!!!Forza Roma!!!Fuck off Inter!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele