Zůstane Louis Van Gaal nadále trenérem Barcelony?

27.01.2003, 21:20
Aktuality
Dnes se sešlo představenstvo Barcelony, aby rozhodlo o tom, jestli si Louis Van Gaal udrží své místo. Trenér Barcelony je pod velkým tlakem. Včerejší prohra 2:0 se Celtou Vigo byla v této sezoně již osmá, Barcelona je na dvanáctém místě v tabulce a je na nejlepší cestě skončit v lize nejhůře od roku 1942.

Viceprezident klubu Francesco Closa k tomu po včerejším zápase řekl: "Mluvit a jednat s horkou hlavou není to nejlepší řešení. Jestliže se musíme rozhodnout, uděláme to klidně. Zítra se na Nou Campu sejde správní rada, aby rozhodla o dalším osudu Van Gaala."

Podle místního tisku jsou Van Gaalovými možnými nástupci Radomir Antic, bývalý trenér Atletiku Madrid, Bernd Schuster, bývalá hvězda Barcelony a nyní trenér druholigového Xerezu, a Marcelo Pekermann, trenér argentinské jednadvacítky.

Autor: Pavel Čapek

Komentáře (3)

Přidat komentář
Josifek

Barca by se měla konečně rozhodnout,k čemu jim je,že pořad za nim stojej hráči a snad i fanoušci,když ¨sou až na 12 místě.Měli by ho vyrazit co nejdřív.

Reagovat
HOST*

měl tam zůstat ještě déle možná by Barcelona sestoupila... At žije Real !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

A co takhle kdyby ses podepsal. forca barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele