Ztrácíme šampiona, říká o Ronaldově zranění prezident Parmy

15.02.2008, 13:52
Aktuality
Jednu velkou černou kaňku mělo středeční dohrávané utkání Serie A mezi AC Milán a Livornem. Brazilský útočník Ronaldo si krátce po příchodu na hřiště vážně poranil koleno, už za sebou má operaci a na hřišti se neobjeví minimálně devět měsíců. V úvahu přichází i varianta o konci kariéry a fotbal tak přichází o jednoho šampiona, což říká i prezident konkurenční Parmy Tommaso Ghirardi...

"Byli jsme s týmem na večeři, sledovali jsme zápas a okamžitě věděli, jak vážné zranění to je. Ronaldo je šampion, který psal fotbalovou historii a stále dělal rozdíly, když přišel na hřiště. Je to velmi smutné. Přeji mu hodně štěstí, snad se brzy uzdraví a zase bude zpět ve svém prostoru, kterým je fotbalové hřiště," prohlásil Ghirardi.

Právě Parma a AC Milán změří síly v sobotním utkání Serie A. Zatímco Rossoneri hrají o Ligu mistrů, domácí potřebují body k záchraně v soutěži.

"Snad se nám bude dařit, potřebujeme tři body, abychom se posunuli v tabulce. Hráči půjdou na trávník udělat to, co je nutné a pokusí se získat body. Milán bude zároveň myslet na důležité utkání Ligy mistrů, snad nebudou stoprocentně koncentrovaní a naši hráči se vyvarují chyb," věří Ghirardi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříijemné to je, ale stávají se i horší věci.

Reagovat
One-Real

me se zda ze je zranenej furt ... není liž tomu tak?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele