Optimistické zprávy o Ronaldovi

15.02.2008, 17:21
Aktuality
V posledních dnech se o zranění brazilského útočníka Ronalda psalo vesměs pesimisticky, nicméně dnešní zprávy už jsou o něco pozitivnější. Díky tomu tak vzrostla naděje, že se tento fenomenální kanonýr ještě někdy na evropských trávnících objeví.

Zásluhu na vlně optimismu má hlavě úspěšná operace, které se Ronaldo podrobil v Paříži. Trvala něco okolo dvou hodin, nenastaly během ní žádné komplikace a čas rekuperace se po ní odhadl na zhruba devět měsíců. Jak uvedl vedoucí celého zákroku profesor Gerrard Saillant, Ronaldova kariéra rozhodně není ztracena: "Ronaldo se nyní může vrátit do své nejlepší formy. On to ví a je pouze na něm, zda bude pokračovat či nikoli."

Své k celé záležitosti měl říct i viceprezident AC Milán Adriano Galliani: "Nemluvil jsem přímo s ním, ale s Leonardem, který byl s Ronaldem v kontaktu. Ronnie má nějaké bolesti, ale celkový stav je rozhodně lepší, než byl před osmi lety," uvedl Galliani.

Trenér AC Milán Carlo Ancelloti byl ze všech nejoptimističtější, podle italského kouče má nejlepší střelec Mistrovství světa před sebou ještě tři sezóny na vrcholu: "Záleží na něm, musí nyní vydat ještě více úsilí než dříve, ale pokud to bude opravdu chtít, vrátí se na vrchol na další dva až tři roky."

Abychom nabídli i druhou stranu mince, je potřeba zmínit i názor spoluhráče Clarence Seedorfa, ten totiž tak optimisticky nepůsobí: "Je to již jeho třetí takhle vážně zranění, což může znamenat konec jeho kariéry. Navíc je to velmi podobné tomu, jak se zranil před osmi lety, měl naprosto stejnou reakci."

Věřme tedy, že se Ronaldo skutečně dokáže vrátit a pokud možno, ať tak učiní v Evropě, kde si snad budeme moci jeho fotbalových kousků ještě pořádně užít.

Autor: Petr Kilian / Marca.com, goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeju mu any se zase vrátil, po takovém famózním returnu kdy s Patem zařídili pár golů..je to výborný útočník

Reagovat
Devil

Preju mu jen to nej , ale myslim ze bude velice tezke se po takove dobe dostat jeste do spickove formy ! Uvidime jak se sezranenim popere a doufam ze ho jeste parkrat uvidime behat po zelenych travnicich !

Reagovat
Shevchenko

Jsme s tebou!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze byva stale zraneny mal by aj vecsiu kondicku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to můj nejoblíbenější hráč a držím mu palce...věřím pevně že je schpen vrátit se zpátky do hry tak jako před pár lety

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Taky preju at se co nejdriw wrati...protoze on je nejlespi utocnik na swete skoro...porad mu to strili.!!

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

chudák ronaldo sotva se vrátil a zese takové zraněné,doufám že bude silný a nevzdá to

Reagovat
smazaný uživatel

sice ma trochu nadvahu a ma uz taky svuj vek ale porad je to PAN utocnik takze at se co nejrychleji uzdravi

Reagovat
smazaný uživatel

iste toho ma uz plnu hlavu ale snad to nevzda

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu jen to nejlepší...takovejhle konec si Ronie-jeden z nejlepších hráčů všecch dob nezaslouží Bud statečnej!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele