Zraněné hráče Interu nahradí posily

06.01.2008, 17:00
Aktuality
Trenér Interu Milán Roberto Mancini chce lednový přestupní termín využít k nákupu nových hráčů, kteří by v jeho celku měli nahradit zraněné fotbalisty. Začalo se mluvit například o záložníkovi Liverpoolu Mohamedu Sissokovi či Manichovi z Atlétika Madrid, jehož přestup Mancini nevyloučil.

Seznam zraněných plní hráči jako Patrick Vieria, Olivier Dacourt, Luis Figo či Dejan Stankovič. "Všichni na sobě tvrdě pracují, aby se vrátili v co nejkratší době," řekl Mancini s tím, že ho nejvíce trápí absence francouzského záložníky Vieriy. "Chybí nám, protože je to skvělý a zkušený fotbalista. Doufám, že ho již nepostihnou žádné zdravotní problémy."

Inter má nově zálusk na záložníka Liverpoolu Mohameda Sissoka, o něhož nedávno deklaroval zájem i turínský Juventus. Záleží tak na tom, kdo nabídne manažeru Rafaelu Benítezovi lukrativnější nabídku. Ohledně "Staré dámy" se mluví, že by opačnou cestou mohl zamířit Jonathan Zebina, zatímco Inter je ochoten nabídnout "jen" finance. Sissokova cena se pohybuje kolem 5 milionů liber.

"Ještě jsme se nerozhodli, ale pravděpodobně někoho v lednu přivedeme," potvrdil Mancini. "Nejprve ale musíme analyzovat stav našich zraněných hráčů a zjistit, za jak dlouho se vrátí."

Vedle Sissoka se mluví také o portugalském záložníkovi Manichovi, který obléká dres Atlétika Madrid, a byl prý doporučen Luisem Figem. "Jestli bychom ho mohli podepsat? Sledujeme několik hráčů, uvidíme," mlží Mancini.

Interu se v letošní sezóně velmi daří jak v lize, tak evropských pohárech. V tabulce Serie A si vybudoval sedmibodový náskok a bez problémů postoupil ze základní skupiny Ligy mistrů.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a mel sem pravdu. ja to rikal ze prijdou posily

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

j dik a vsichni ste rikaly ze nikdo nepride ze maj velkej kadr.vsichni ste debilove

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Slejdy

chjo

Reagovat
M11

oleee

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty urážky si nech pro někoho jinýho, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

...to bylo pro adanose.

Reagovat
smazaný uživatel

Az nekdo prijde tak machruj, doposud nikdo nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho co je to za kec že Juventus chce vyměnit Sissoka za Zebinu to sem ještě od vedení klubu neslyšel že by tohle řeklo proč by ho měnili když je Zebina v Juve nejelepším obráncem!Co je to zas za zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi nevidel jedinej zapas juventusu na podzim, co? Zebina ani pravidelne nehraje a to ze by byl nejlepsim obrancem, o tom mi ani nemluv...

Reagovat
smazaný uživatel

jo mas pravdu kecaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

i já jsem debil?

Reagovat
smazaný uživatel

tem at pridou jake koliv posily stejne ho vetsina fanousku bude nenavidet je to klub ktery si mysli ze sou nejlepsi a sou tak jak watford kdyby nemely figa a ibramihovice tak jsou v pi....

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš hodně ostré názory sleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy nic proti tebe ale ty ma provokujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já Inter taky nemusim ale názory uživatele reeaall jsou přinejmenším divné.

Reagovat
Komat

Většina fanoušků bude nenávidět? Proč? Je to symptickej klub s bohatou historií. Lidi mají tendenci nemít rádi kluby, kterým se dlouhodoběji daří a evidentně k nim patříš, ale proč Inter? Vždyť poslední desetiletí končili většinou na druhém místě a to dost smolným způsobem. V itálii je populárnější než městský rival AC Milan. A jak vidis, tak v Interu to není síla jednotlivce co drží tým už druhou sezonu v bezkonkurečních výšinách, protože i když se zraní figo a v útoku nastoupí místo Ibry Cruz, Suazo, nebo dokonce Balotelli, tak všechny poráží

Reagovat
Antijuve

Souhlas.

Reagovat
M11

nemam rad inter... ale ty si dost v palu

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Kapřík

Mluviti stříbro, MLČETI ZLATO(minimálně u tebe)!!!

Reagovat
smazaný uživatel

este si zabudol viera,matterazi,samuel ostatny su normalny

Reagovat
smazaný uživatel

a maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak radost sazet i velke penize.

Reagovat
Kapřík

Já mám poslední dobou pocit, že v tom Interu mají snad alergii na italy, nebo co. Dost si tím u mě klesli, něco jako Arsenal. Vždyť i fanouškům to musí být divný, ne? Hlavně že tam mají asi šestnáct fotbalistů z Jížní Ameriky, ale coby Itala do pole jenom Materazziho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt rozdiel oproti ACM kde v základe hrajú 3 taliani (Dida-Cafu.Nesta.Kaladze.Jankul-Pirlo.Gattuso.Ambrosini.Seedorf-Kaka.Ronaldo)..fakt mega rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja napočital 4 a ktomu jeste často hrava Oddo to maš 5 a pipo inzaghi 6

Reagovat
Kapřík

No to rozdíl vážně je, drahý experte(počítat aspoň do čtyř bys vážně měl zvládnout). Mistrovství světa klubů hrál ACM s tuším dokonce sedmi až osmi Italy v základu. Ta tvoje sestava co tu píšeš je naprosto mimo. Nejčastěji hráli na podzim v sestavě: Dida - Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini(Jankul) - Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Kaká - Gilardino(Inzaghi). Ronaldo na podzim nenaskočil vůbec, Cafu toho taky moc nenahrál a Jankul byl dlouhodobě zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč vám všem vadí, že v klubech jsou cizinci. Nechte hrát jen angličany anglickou ligu a rázem se naše gambrinus liga může srovnávat s premier league...

Reagovat
Kapřík

Už jsem tu několikrát elaborát o tomhle problému při diskuzích Mysmanem o Arsenalu psal. Jde v zásadě o to, že je to podraz na fanoušcích(Nemůžou fandit tomu kdo je jejich srdci nejbližší-tady konkrétně nějakýmu italovi, tím se s klubem nemůžou tolik ztotožnit a dokonce věřím, že to má nepříznivý dopad i výnosy z reklamních práv a celkovou publicitu, profil klubu na veřejnosti a v neposlední řadě nemůžou zástupci svého oblíbeného velkoklubu fandit v representaci...). A taky je to podraz na repre, což se v článcích o Anglií už dost probíralo. Arsenal aspoň může diskutovat o tom, že je málo kvalitních anglánů, ale čím může argumentovat Inter? Kvalitních Italů je dost, problém ale je že oni je prostě nekupujou, přitom měli tolik možností...

Reagovat
Kapřík

A zapomněl bych dodat, že cizince nikdo nevyhání, ale jen bych chtěl trochu regulace jejich počtu. Mě by vůbec nevadilo tak šest domorodců v základu a pět cizinců...chápeš? Takhle opravdu kluby ztrácejí svojí tvář.

Reagovat
Antijuve

Třeba mají alergii, ale je to věc klubu a jak vidíš, tak je za Juve druhý nejpopulárnější tým v Itálii, takže to nevadí ani fandům a v letech minulých měl Juve takové menší předkupní právo na všechny kvalitní fotbalisty v Itálii, takže je třeba na Interu taková deka a časem se to spraví.

Reagovat
Kapřík

Tak je mi jasný že se na svůj klub nevykašlou kvůli nadměrnýmu počtu cizinců, ale rozhodně z toho nejsou nadšený, spíš naopak-to mi věř. A ta obliba je spíš vzpomínka na dobu, kdy nejlepší byl Juve a pak AC...protože nejen v Čechách se nepřeje těm nejmocnějším, tohle je všude. Když bude Inter ještě chvíli kralovat, tak ta jeho velká obliba přejde, jsem si tím téměř jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, že to je pro fandy nepříjemný, ale jestli obliba Interu začne upadat, tak fakt časem a to hodně dlouhým. Vem si, že když mu nebudou fandit lidi v Miláně a okolí skrz cizince, tak mu začnou fandit mladí lidi kvůli tomu, že jsou teď nejlepší a úspěch přitahuje zájem lidí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele