Zkrat může stát Cassana účast na Euru

04.03.2008, 12:53
Aktuality
Antonio Cassano během hostování v Sampdorii ožil a výbornými výkony v Serii A si říkal o místo na mistrovství Evropy. Jenže v utkání proti Turínu se útočník neovládl a po slovním útoku dokonce na rozhodčího hodil dres. Cassana nyní čeká trest.

25letý Cassano po trápení v Realu Madrid znovu ožil v dresu Sampdorie, jenže nyní může být v rozletu poněkud přibrzděn. Za červenou kartu proti Turínu jej čeká trest nejméně na tři zápasy, očekává se však ještě vyšší snakce.

Italský útočník totiž ve zmíněném utkání hodil rozhodčímu hodil do obličeje dres a byl vyloučen, o jeho potrestání rozhodne disciplinární komise. "Všem se omlouvám, udělal jsem hrozně špatnou věc. Prakticky hned mi došlo, že to byla velká chyba," kál se hned po zápase Cassano.

Trestu minimálně na tři zápasy však neunikne a Sampdorii bude chybět. "Proti trestu se odvolávat nebudeme, pokud se nám nebude zdát přehnaný," oznámil klubový mluvčí Giuseppe Marotta.

Problémy přicházejí pro někdejšího hráče AS Řím v nejnevhodnější čas. Ofenziva Sampdorie stojí právě na něm a Cassanovy šance na účast na Euru se každým zápasem zvyšovaly. Víkendovým incidentem však Cassano italskému trenérovi Donadonimu znovu připomenul svou problémovou povahu.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cassano bejval dobrej fotbalista,ale po přestupu do Realu si zhatil celou karieru. Myslim,ze Italie ma lepsi utocniky nez je on a jeste neudrzi nervy na uzdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si mylim ze italie nema lepsiho utocnika nez je on. mozna tak rossiho z villarealu nikdo jinej me moc nenapada. formu ma ted Boriello(myslim ze se jmenuje) z Neapole ale lepsi jak Cassano urcite neni. Cassano kdyby nebyl takovej rapl tak by byl jeden z nejlepsich utocniku na svete, skoda jen ty jeho povahy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi na Lucu Toniho. Jen opravím, že Borriello je v Janově.

Reagovat
smazaný uživatel

"po přestupu do Realu si zhatil kariéru"...on ji měl zkaženou dávno předtím. Real (Capello) mu chtěl jen pomoct.

Reagovat
One-Real

Poslední dobou těch zkratů nějak přibývá Nedvěd,Koller,Cassano

Reagovat
Slejdy

moc to hrotil

Reagovat
smazaný uživatel

no jo vsak je z Rima-Totti zaflusany magor,ted tento vul...

Reagovat
smazaný uživatel

ach Antonio Antonio..

Reagovat
smazaný uživatel

ko... ko...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele