Zítra hrajeme o budoucnost, hlásí Anigo

10.12.2013, 21:18
Aktuality
Sportovní ředitel a dočasný trenér Marseille José Anigo přikládá zítřejšímu utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Dortmundu velký význam. Olympique zatím nezískal v prestižní soutěži ani bod a Anigo čeká, zda hráči ukážou větší touhu po úspěchu.

"Uvidíme, jestli se změnil týmový duch. Zatím jsme nehráli to, na co máme. Chci, aby hráči k zápasu přistoupili jinak, než se dělo dosud. Pokud máme nula bodů, znamená to, že jsme neodvedli svoji práci, i když výkony nebyly úplně špatné," prohlásil Anigo.

Marseille se příliš nedaří ani ve francouzské lize, kde jí momentálně patří páté místo. Od týmu byl odvolán trenér Elie Baup a do konce podzimu jej nahradil právě Anigo. "Myslím, že hráči chápou, že je nutné něco změnit. Co do zápasu dáme, bude klíčové pro rozhodování vedení o budoucnosti tohoto týmu," dodal Anigo.

Zítra je zaděláno na velké drama. Vedle Marseille, která je v základní skupině F beznadějně poslední, se o postup do osmifinále perou Arsenal, Dortmund i Neapol.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
chavi.27

prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Gratuluju

Reagovat
DieFohlenBMG

první věta

Reagovat
klvana

Velké písmeno? Tečka?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že by Marseille mela byt pred nekterym z ostatnich tymu skupiny, lepší proste nejsou, ale ty výkony mely byt lepsi. a nejake ty alespon symbolicke body taky. Žive si pamatuju 3:0 a 3:2 s Dortmundem z 2011.

Reagovat
Langi

Byla to hrozne vyrovnana skupina, ale skoncit s nulou ve skupine, po tom jak v lete posilili je ostuda...nemaji momentalne o tolik horsi tym nez Neapol a Dortmund, minimalne na papire ne

Reagovat
Israha

Na papíře to síla je, ale na hřišti těžko může být, když jim Baup nebyl schopný říct, co mají hrát...a když navíc do defenzivně laděného týmu přišly pouze ofenzivní posily a měnila se taktika.

Ale až takovou tragédii jsem taky nečekal.

No, snad vyjde ten Antonetti, ten by s tím týmem byl schopný udělat kus kvalitní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si myslíš, že Antonetti bude vykoupení ? Ja se ptám informačně protoze o něm moc nevím, a z toho co vím mi nepřijde žeby byl nejak nadprumerny. A zase nevím kdo vubec by byl schopny do Marseille přijít, kdyby tak ancelloti neodchazel, mohl to byt i Blanc.

Reagovat
Israha

Tak určitě bude schopný efektivněji využít ofenzivní kvalitu toho týmu. Nečekám, že pod Antonettim z toho bude hned boj o titul, ale minimálně ta útočná vozba nebude hrát tak hluboko pod svoje možnosti - a to je potřeba především.

A nikdo lepší stejně dostupný není...

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovní ředitel a dočasný trenér Marseille José Anigo přikládá zítřejšímu utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Marseille velký význam.

Reagovat
Vasil

Tak on ten špíl důležitej jak sviňa je, akorát ne pro Marseille

Reagovat
mastakillah

Tak kua hrajte... ať nám pomůžete k postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, je to fakt škoda. Těším se jestli to dopředu bude vypadat trosku nebezpecneji od nich. Ale nevím, Nkolou, Romao,Valbuena, André Ayew... To je dost hráčů kteří budou chybět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele