Zieler se koncentruje na svou práci, role náhradníka ho netěší

30.03.2017, 12:50
Aktuality
Ne právě nejšťastnější volbu udělal před necelým rokem Ron-Robert Zieler, když přestupoval z Hannoveru do Leicesteru. Německý brankář přišel do Anglie bojovat o místo jedničky s Kasperem Schmeichelem, tento boj prohrál a se svou situací rozhodně není spokojen...

Zielera zatím mezi tyče pustily jenom Dánovy zdravotní problémy a v Premier League si tak na své konto připsal devět startů, v nichž se mohl jednou radovat z čistého konta.

"Vše, co se v mém případě aktuálně počítá, je složitá situace v Leicesteru. Není to snadné, ale musím se s tím poprat. Teď není správná chvíle na myšlenky o další budoucnosti. Koncentruji se na svou práci a poctivě trénuji. Vždycky se může něco stát a neodpustil bych si, kdybych se vrátil do brány, aniž bych byl připraven," říká Zieler.

Zieler má v Leicesteru smlouvu ještě na tři roky a sám by se rád popral o nominaci na světový šampionát do Ruska, kam Německo zatím neomylně kráčí. Jednou z možností bude i návrat do Hannoveru, který letos bojuje o rychlý návrat do 1. Bundesligy.

"V závislosti na tom, co se stalo v létě, pro mě bude Hannover vždy něčím zvláštním. Ale vím, že ve fotbale nemůžete nikdy nic vyloučit," nechal se dále slyšet Zieler.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nazad do Hannoveru, on ta potrebuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel v létě směr Arsenal, sedni na chvilku a od září nastupuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát jsem ho chtěl k nám místo Bürkiho, ale naštěstí jsme neprohloupili

Reagovat
paver

Šancí dostal celkem dost, ale ani jednou výrazně svůj tým nepodržel, nechytil nic navíc. Celkem zklamání...na to s jakou pověstí přicházel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Beči

Ono je to těžké, když Schmeichel je jeden z nejlepších brankářů v PL, a navíc měl úžasný loňský ročník, ostatně jako celý Leicester, ale i on k tomu titulu pomáhal výbornými zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak tady chlapci z Německé sekce při jeho příchodu prohlašovali, jak je to posila do základu zatím bída no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi teraz: https://goo.gl/TYw6X9

I keď je pravda, že Kariusovi a Zielerovi to moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabučký brankarik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele