ZEMŘU V ŘÍMĚ, SLIBUJE TOTTI

20.04.2007, 13:46
Aktuality
Francesco Totti znamená pro AS Řím totéž, co Paolo Maldini pro AC Milán a na tom se nic nezmění. Kapitán celku z hlavního města Itálie nikdy neoblékl dres jiného klubu a do budoucnosti něco takového ani neplánuje...

Giallorossi jsou letos na druhém místě Serie A, o které s největší pravděpodobností již nepřijdou. Ve středu si své postavení pojistili, když na San Siru vyhráli nad Interem Milán.

"Jestli máme čeho litovat? Ukázali jsme, že nejsme horší než Inter. Sice i nadále vedou, ale tohle byla jejich první porážka v sezóně," neskrývá radost z vítězství 3:1 Totti, který v 89. minutě zaznamenal nakonec vítěznou branku. Ta byla jeho již 21. v probíhajícím ročníku a římský kapitán si tak pojistil vedení na čele tabulky kanonýrů.

"Jsem posedlý tím stát se nejlepším střelcem ligy, nikdy před tím jsem se jím nestal a byl bych rád, kdyby se mi to povedlo letos," prozradil Totti, na něhož druzí Bianchi s Lucarelli ztrácí již čtyři zásahy.

Totti je podobně jako Maldini symbolem věrnosti, nikdy totiž neoblékl dres jiného klubu, než v jeho případě AS Řím. "Zda někdy opustím Řím? Nemožné. Vyrostl jsem tady a tady taky zemřu," slibuje Totti v odpovědi na otázku možné změny zaměstnavatele.

Autor: Tomáš Pavlík / tribalfootball.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomuhle se říká věrnost

Reagovat
smazaný uživatel

presne taak!! je to borec, hodne mu fandim!! At vyhraje zlatou kopacku!!! FORZA ROMA

Reagovat
Slejdy

je to proste borec

Reagovat
HOST*

Zlata kopacka pro C.Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
HOST*rbettega

Zůstaneš v Římě a nikdy nevyhraješ Ligu mistrů, Zlatý míč a už nikdy nevyhraješ SÉRII A. Při troše štěstí možná tak italský pohár.

Reagovat
Slejdy

drz tlamu nebo te znicim takove pindy tady se zmontuj....

Reagovat
smazaný uživatel

by sis mel vzit svoje vecerni prasky na uklidneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Serii A už jednou s AS Řím vyhrál, italský pohár má letos nadosah, Ligu mistrů zatim ne, zlatý míč asi ne, ale zlatou kopačku má dobře rozjetou!

Reagovat
HOST*FERO AS

GRAZIE CAPITANO...uz cakam kedy sem napise ANTIJUVE nejaky dementny prispevok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

ne, maldini je druhy TOTTI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no to určite

Reagovat
HOST*Istasek

A proč by neměl vyhrát?ale kdyby nevyhrál AS ho vychovalo a on je jim věrnej.

Reagovat
HOST*ital

Nikdy by tohle neměl říkat,protože se v klidu může stát,že na sklonku kariéry bude chtít něco vyhrát a Řím mu v tom nepomůže,nebo naopak nebude mít na to,aby hrál v jeho základu...

Reagovat
HOST*FERO AS

ital....ked bude vidiet ze nema nato tak ukonci aktivnu karieru a bude pokracovat v AS ako sportovy riaditel...napr. ved to Totti sam vyhlasil....takze nemaj obavy ze by odisiel z Rima..on tam aj zomrie

Reagovat
HOST*Knejflis

Je dobře že tam zůstane,on je srdcem celýho mančaftu.Bez něj by Řím nebyl tam kam to dotáhli v týhle sezoně.A příští sezonu si dem pro titul chlapci.

Reagovat
HOST*říman

tak tak, titul je pristi sezonu v římě v AS!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele