Ze Roberto možná do Bayernu Mnichov

31.03.2002, 17:46
Aktuality
Bayern Mnichov chce patrně učinit Brazilci Ze Robertovi z Leverkusenu nabídku. "Jeto zajímavý hráč, ale všechno je zatím v počátečním jednání," prohlásil Ottmar Hitzfeld ve čtvrtek v Mnichově. "I když my děláme všechno proto, aby to zůstalo v tajnosti." Zástupci Bayernu Mnichov se chtějí ještě setkat z hráčem a promluvit si s ním. Prezident Franz Beckenbauer to má za hotovou věc. Brazilec má z Levekusenem podepsanou smlouvu do 30.6.2003 a po tomto datu může zůstat volný. Leverkusen se s ním sice snaží prodloužit smlouvu do roku 2005, ale bude záležet jenom na hráči, jak se rozhodne. Další hráč, který po sezoně může z Leverkusenu odejít, je obránce Lucio. Velmi lukrativní nabídka přišla z Realu Madrid.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele