Zbrojovku vlastní společnost FOR Brno Plus

27.03.2012, 09:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
Didier Drogba

Reagovat
Ronaldo.com

snad to ten chlap mysli vazne!! Verim mu!!

Reagovat
Filip12

pro návrat do GL

Reagovat
smazaný uživatel

Úkol č.1 pro Zbrojovku = sundat tu pseudo-Bohemku ze 2. místa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať postoupí někdo jiný. Když si srovnám zápas Brno Čáslav a Plzeň CB tak by Brno hrálo v první lize podobnou roli jako Žižkov. Lepší bude stabilizace klubu a následně kádru a dostat se do ligy v horizontu 3-4 let než lítat jak jojo sem a tam. Nehledě na to, že pokud budou hrát dobře a majitel bude seriozní, bude chodit i dost diváků. Za 50 korun to není vůbec špatná zábava.

Reagovat
didosh

myslím že po eventuelním postupu žádné jojo nebude.......

Reagovat
soukup

to je samozřejmě úplně na hlavu postavený, takový porovnání... zaprvé fakt nevím proč na základě zápasu Plzeň - ČB nějak porovnávat úroveň druholigovýho klubu. Zároveň pokud by Brno nakonec postoupilo, tak by sotva hrálo s tím kádrem co má teď žejo. A 4 roky hrát druhou ligu aby ten návrat byl pozvolný, to je šílenost, to by se ti lidi na to vykašlali, chodit 4 roky na čáslav a podobně, nehledě na to, že pokud by se tým furt plácal ve druhé lize, vždy by ti nejlepší hráči utekli do GL a ten kádr by nikdy nebyl na takové úrovni aby to tvý pofidérní srovnání vyšlo příznivě

Reagovat
smazaný uživatel

To přirovnání je samozřejmě extrém, ale že na to kádr nemá musí vidět každý. Posily? Odkud a kdo je zaplatí? TO jako přeček zacáluje dluhy a při postupu vyhodí jednou tolik za posily? Tohle není BPL abys po postupu dostal 40 mega liber. V české lize je přestupů málo a většina co postoupí spoléhá na aktuální kádry a ani u Brna to nebude jiné. navíc sem nikdo nechtěl ani když se hrálo v lize a byly peníze. 4 roky je možná moc ale letos postup nechci, a pokud se postoupí, tak bez příchodu tak 6ti lidí úrovně první ligy pomažou zase zpátky.

Reagovat
soukup

Na posílení na úroveň, která bude stačit na záchranu v GL ale opravdu není potřeba mnoho desítek milionů. myslíš, že Slovácko, Příbram, Dukla, ČB a další vyhazují nějaký horentní sumy a když to neudělají, tak mají jistý sestup? Žižkov postupoval do ligy už s velkými finančními problémy, je na mizině dlouhodobě a nemohl si dovolit prakticky nikoho, taková situace by teď zbrojovku nepotkala, klub se průběžně stabilizuje a s postupem by určitě bylo na účtu k investování víc než nula káčé.

Že sem nikdo nechtěl před rokem/dvouma bych sem vůbec nepletl, že to s vyplácením výplat není růžový si cvrdlikali vrabci na střeše a že je tu bordel bylo všem jasný, proč by sem tak někdo za takové situace chtěl. Když bude klub finančně zdravý a nebude veřejným tajemstvím že vedení jsou diletanti, tak nevidím důvod, proč by sem hráči neměli chtít chodit. Pokud bude někomu ležet na stole prvoligová nabídka od Příbrami a od Zbrojovky, očekávám, že budeme ti přirozeně lukrativnější. Bez posil to samozřejmě nepůjde, ale nevidím důvod proč se nějak bránit postupu, pokud to na něj vyjde... každopádně cokoli jiného než postup letos nebo příští sezónu by byl velikej průser

Reagovat
smazaný uživatel

nemluvím o desítkách, podle mě je v současnosti mimo realitu a možnosti Brna investovat do kádru 10, možná 5 megacož by při postupu bylo třeba určitě. Navíc je nezodpovězená otázka, zda to Přeček dělá pro sebe, nebo je někdo za ním. Je mu 70, jak dlouho bude mít energii? kdo to vezme po něm?

Týmy cos napsal investovat nemusí, jejich kádry jsou lepší než současný brněnský, investovat potřebuje jen Brno.

Reagovat
soukup

já si teda myslím, že dát do kádru 10 mega by nějakej neřešitelnej problém nebyl, ono by se to majiteli vrátilo, pokud by to znamenalo udržení v lize...

Reagovat
Ronaldo.com

já chodím na každej zápas a věř mi že ještě 4 roky se mi na 2. ligu chodit nechce je at si každej říka co chce uplně někdě jinde než 1. liga a to co se týká fotbalovosti, fanoušků atd. není to jak 2. bundesliga kde každej klub má stadion minimálně pro 20k diváku atd. samozřejmě máš pravdu v tom že ač dnešní kádr určitě svou sílu mám až na 4-8 borců na 1. ligu nemá ale i tak si myslím že kdyby se letos postoupilo ten kádr by se doplnit dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

pokud má na ligu 6 lidí, tak aby se to dalo slušně odehrát potřebuješ 9 dalších a to je moc.

A jak by to v lize vypadalo? A líbila by se ti první liga, kdyby jsme tam byly za ocasy co jim dá Plzeň, Liberec 5ku a s 20ti body šli zpátky? Mě ne av současnosti nevídím žádnou možnost, že by se to do července změnilo a Zbrojovka by hrála v prní lize důstojnou roli.

Reagovat
soukup

tak to vidíš správně, od teď do července se fakt nemůže nic změnit, to půjde až od července dál

Reagovat
didosh

Reagovat
Vasil

Akorát nevím, jak pomůžou 3-4 roky ve druhé lize. Každej nováček to má těžký a jedno jestli to bude teď, nebo za pár let. Ani si nemyslím, že delší pobyt o patro níž pomůže stabilizaci klubu/kádru.

Reagovat
Didier Drogba

Pěkná kravina. Všechny ty změny by byly úplně na ho***, kdyby se nepostoupilo letos nebo příští rok. Nikdo není zvědavej chodit 4 roky na Čáslav a podobný s prominutím pr****

Reagovat
Ronaldo.com

máš pravdu ale pokud vím tak střížkov o postup nemá zájem!

Reagovat
didosh

přesně a ani u Ústí neni nic jistého...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
F.Torres

Při současné formě by mohli uhrát 2. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tož snad se Zbrojovka zvedne.

Reagovat
ryzskej

Mají ohromný potenciál, místo v GL jim patří, snad se tam brzy dostanou.

Reagovat
centos

Škoda že nové vedení Baníku oslovilo Přečka až těsně po tom, co koupil Zbrojovku.

Reagovat
stas87

tak este nevies ak sa ten precek vyfarbi a uz by si ho chcel do baniku?

Reagovat
centos

V Na slovíčko vypadal právě hodně solidně. A v Baníku by byl jako spolumajitel s těmi, kdo tam jsou teď (a ti vypadají prozatím dobře). Představuju si ho tedy jako chytrého člověka s prostředky, tak proč ne :)

Reagovat
stas87

ja na prvy dojem a vystupovanie nedam...vzdycky sa z toho cloveka moze stat hajzel este ma zaraza ten vek-71,moc majitelov co maju 70 rokov a vyssie nepoznam,aj to ma trosku odradza,preco by stary dedo chcel investovat do ceskeho futbalu?

Reagovat
didosh

On byl u O.Černého? to jsem zas o něco přišel...... Z Baníku mám opravdu radost a podle návštěv na Bazalech ale i podle výjezdů mimo Ovu ne jen já,tadyk to voní patriotismem

Reagovat
Ronaldo.com

máš pravdu jeho názory se mi líbili a k romu co píše stas87 preček sám do novin říkal že to má tak na 5let chce dostat Zbrojovku nahoru postávi základy pro stadion a s klidným srdcem odejit do duchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Haleluja! Konečně nepíšete, že Zbrojovku koupil Přeček, ale tak jak to ve skutečnosti je. Ještě si přestat plést nejvýdělejčnější kluby s nejziskovějšími a budu úplně spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

ze by jim nedali kvuli 8 milionum licenci na druhou ligu kdyz banik ma 100 mega a hraje prvni.Tam to bude asi trochu vetsi nez se pise v mediich.V Baniku se taky psalo jeste na podzim ze dluh je 8 milionu a po zmene majitele z nich vylezlo 100

Reagovat
stas87

no,pokial ti to napisem spravne tak k udeleniu licencie musis mat uhradene predovsetkym dlzoby voci hracom a realizacnemu timu,ak toto splnas tak by ta do ligy mali pustit,ved ked mas pozastavene prestupy tak je to kvoli dlzobam hracov nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že až se Zbrojovka zase vrátí do GL, tak každý rok před sezonou nebude vycházet Hattrick, na jehož obálce je Pros se svým červeným Ferrari říkajíc o útoku na poháry a návratu za Lužánky.

Reagovat
didosh

Reagovat
Liquid

Reagovat
patrikhm

Do baníku ať jdou Prosové

Reagovat
centos

Nejsi opožděný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Brno si za poslední roky tu 1.ligu nezaslouží, sice tedy nevyjde ten sestup do MSFL, ale Bohemka si snad to 2.místo pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vyházet zbytek příživníků, kteří již cca 20let devastují brněnský fotbal a bude čistý stůl. No teda asi s pěknějma dluhama, ale třeba to k něčemu konečně povede!! Moc mu fandím, ikdyž doufám, že nenatáhne brka, než stihne něco s brněnským fotbalem udělat!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele