Zaslouží si nový kontrakt, nebo přestup, míní Alderweireldův poradce

04.09.2017, 17:52
Aktuality
Tottenham před sebou má důležitá jednání o dalším setrvání Tobyho Alderweirelda. Belgický obránce má na White Hart Lane kontrakt do června 2019 a jeho součástí je opce, ta ovšem není pro klub příliš lákavá a mohla by poutat pozornost zájemců o služby někdejšího stopera Ajaxu...

Pokud Tottenham opci na 28letého fotbalistu uplatní, bude smlouva automaticky prodloužena o jeden rok. S tím se ovšem nese jedno velké riziko, součástí nového kontraktu bude výstupní klauzule nastavená na pouhých 25 milionů liber.

"Toby hraje stále dobře. A to i po zranění, ze kterého se zotavil. Během jeho absence šly statistiky Tottenhamu rapidně dolů. Pokud se podíváte pouze na jeho čísla, dělají velice dobrý dojem. A za své výkony si zaslouží správný kontrakt od Tottenhamu, nebo přestup," sdělil fotbalistův poradce Stijn Francis.

"Co se týče přestupu, tak moc dobře víte, že z Tottenhamu může odejít pouze do sedmi nebo osmi klubů. Takřka všechny špičkové kluby se o Tobyho zajímají. Vše umocňuje ještě fakt, že na světě není příliš středních obránců jeho druhu. Ale tyto kluby také vědí, že je třeba jednat s (předsedou Tottenhamu) Danielem Levym," upozornil Francis.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (321)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele