Zase budeme bránit, říká Rehhagel

13.06.2008, 19:35
Aktuality
Stejná taktika, která Řeky dovedla v Portugalsku až na vrchol, jim má i tentokrát pomoci k postupu ze skupiny. Řekům se nepovedl první zápas se Švédskem, ale jejich trenér Otto Rehhagel nevěší hlavu.

Po porážce od Švédska byl Rehhagel tvrdě kritizován rakouským i německým tiskem za defenzivní taktiku. "Ať si píší, co chtějí, nikde není psáno, že pokud bychom hráli ofenzivněji, byli bychom úspěšnější," řekl Rehhagel.

Německý kouč Řeků připustil, že po porážce od Seveřanů nevládla v táboře jeho svěřenců zrovna povznesená nálada. "Samozřejmě chvíle po zápase nebyly jednoduché a po porážce je vždycky těžké dát se dohromady," uvedl Rehhagel. "Na sobotu už jsme ale připraveni," dodal.

Ani v druhém utkání základní skupiny proti Rusku nehodlá zkušený lodivod opustit taktiku, se kterou Řekové před čtyřmi lety triumfovali. "Je to o chybách. Poláci vedli jedna nula a pak obránce fauloval a Rakušané z penalty vyrovnali. To samé se přihodilo nám proti Švédům. Jedinkrát jsme neuhlídali Ibrahimoviče a ten rozhodl," prohlásil Rehhagel.

"Rusové mají mladý tým a nebude jednoduché je zastavit. My nemáme Ibrahimoviče, ale máme jiné hráče, kteří mají jiné kvality. A tak zase budeme bránit. Traianos Dellas je silný obránce, ale neumí prodriblovat celé hřiště. Neříkám však, že by Dellas byl špatný, ok?" s úsměvem řekl trenér Řeků.

Autor: Jiří Fišara / fifa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli budou bránit s Ruskem dostanou 3:1

Reagovat
Zoso

Doufam, že to tak dopadne. Dostanou 3ku a jedou dom

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme,že beton se jim rozbije.. jinak si připravím hromadu vtipů do live reportu a aspon se nebudem nudit

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde Rehhagel do háje s touhle taktikou, doufám že je Rusové a posléze i Španělé rozdrtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip - 1:0 pro recko - gol 75. Dellas a klidne at postoupej - ve filmu taky obcas clovek fandi zapornakum

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomto Euru už jim to nevýjde.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas kdyby ale se svedy remizovali tak si myslim ze by meli realnou sanci ... ale Š+Š si to pohlida ...

Reagovat
jmj.mirasek

Rehagel přišel s naprosto přelomovým prohlášením, řekněte mi kdo čekal, že Řecko bude jen a jen bránit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý mistr, Řecko, byl a je ostudou jak minulého, tak tohoto Eura.

Reagovat
smazaný uživatel

na co tam taky tim vobec je..aj Rakusania a Svajcari out...zbytocne beru miesto silnejsim,....podla mna by bolo lepsie,keby su musel aj domaci tim zabezpecit postup v kvalifikacii...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by stačilo kdyby se to pořádalo jen v jedné zemi Jinak bych si dovedl představit, že by skupiny byly pětičlenné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rehagel musí být příšerný kuchař. Vaří furt jeno jedno. Jeho úspěch byla totální náhoda a naše neštěstí. Jinak by se na Euro dneska jenom díval. někteří řidiči by měli přijít o řidičák. Někteří trenéři o licenci Obojí jsou pro svou působnost stejná hovada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele